429.900 Kr.

BMW Øvrige M6 Competition Edition 4,4 V8 Coupe

Detaljer
Model M6 Competition Edition 4,4 V8 Coupe
Årgang 2016
Km-stand 81000 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Gul
Hk 600
DK afgift Nej
Leasing Velegnet
Sælgers beskrivelse

BMW'S M-modeller har for mange en speciel plads i bilhjertet, hvilket er helt forståeligt især når man ser denne gule M6'er

Denne Competition Edition-model er helt unik da der kun er produceret 100 eksemplarer til det amerikanske marked og kun blev lanceret i Alpin Weiss og denne flotte Austin Yellow, ydermere har ingeniørerne fra Munchen øget effekten fra 560 HK til 600 HK, hvilket bringer o-100 km/t tiden lige under 4 sek.

Modellen er lavet som en pendant til BMW's M6 racebiler som samtidig blev præsenteret på Frankfurt motorshow i 2015, i modsætning til racerbilen, er der dog ikke gået på kompromis med hverken udstyr og komfort, da Competition modellen udstyrs liste er lang med bl.a.

- Fuld M-Pakke
- 20" alufælge
- Keramiske Bremser
- Adaptive LED forlygter
- Headup display
- M High-Gloss Sahdow Line
- B&O High End Surround Sound
- Diverse Carbon lister
- Bakkamera og PDC
- M DCT med Drivelogic
- Adaptiv undervogn
- El.-indstillige lædersæder m/ memory
- Idrive med Navi proff
- Og meget mere

Helt klart en bil der skal opleves

Prisen er incl. moms men uden afgift, hvilket gør den velegnet til leasing

Kontakt for fremvisning af denne fantastiske BMW

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.