Solgt!

Chevrolet Corvair cabriolet

Detaljer
Model cabriolet
Årgang 1965
Km-stand 146.000 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve Guld
Hk 110
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Metallak
Sælgers beskrivelse

Chevrolet Corvair cabriolet er en af de smukkeste biler, der er produceret i 60erne. Ofte overset pga. konkurrenten Mustang blev lanceret samtidig, men den er helt sin egen med meget smukke linjer. Det er en headturner, alle spørger, hvad det er for en bil. Ukendt for mange, men kendt for eksperter. Den er anderledes end andre voluminøse amerikanere, en elegantier på helt sin egen måde. Dette eksemplar har fuld historik fra første levering og til i dag. Importeret fra USA til Sverige, hvor den blev hentet af sin danske ejer, som har serviceret op den gennem årene. Den har et velskiftende automatgear, 6 cylindret 2,7 l. luftkølet boxermotor, der sjovt nok lyder som en V8, og motoren trækker godt. Det er en 1965er m aut gear, m plads til 4-5 personer.
Der er service- og vedligeholdelsesregninger fra mange af årene i USA og naturligvis en instruktionsbog samt anden spændende "litteratur" tilbage fra leveringstidspunktet i november 1965 til den familie, som ejede bilen indtil eksporten til Sverige. En dansk familie har benyttet bilen til faste sommerhusture til Ebeltoft gennem mange år, som jeg stadig har kontakt med. Alle til reservedele til bilen kan fås i USA (Clarcks) https://ssl.corvair.com/user-cgi/main
Den er naturligvis synet, holder syn til medio 2024, der er nyere dæk på, og nyere tæt manuel betjent kaleche med cover. Den har nogle mindre skønhedsfejl, som afspejles af den aldeles rimelige efterårspris. Der skal laves lidt rust i bunden inden syn i 2024. Den er ikke et projekt, men der skal med tiden laves et par ting. Den kører rigtig godt, og alt fungerer. Tilmed er den rimelig økonomisk af en amerikaner at være - 9-10 km/l. En vis patina efter over 50 år, må forventes. Kig på nettet, du får ikke meget åben amerikansk bil for under 100.000,- kr.
Klar til sin nye ejer, som vil få mange fornøjelige timer i denne tidsløse cruiser. sms gerne eller skriv.