139.900 Kr.

Ford F 150 5,0 302 Cui V8 Aut

Detaljer
Model 5,0 302 Cui V8 Aut
Årgang 1979
Km-stand 1 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Står du lige en mangler en Pick-up - måske mest fordi du kører the American way, eller blot fordi den er god at have - så er denne F150'er måske lige dig

Med en 3-personers kabine og en ladlængde på 240 cm, kan man jo nemt komme i tanker om at skulle ud i det blå med noget legetøj på laddet, sammen med nogle gutter / gutinder.
Men kan også lade pop-up teltet blive på, så man har et sted at overnatte, hvis men skulle ende i et festligt lag og har behov for en lur.

Bilen starter og kører fint, kosmetisk har den lidt brugspatina hist og pist, men der er som om at det må en truck jo godt have

Prisen incl. moms og afgift, er veteran synet i 2020, så skal først på besøg ved synsmanden i 2028

Hvem kommer først?

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.