Solgt!

Harley Davidson WLC

Detaljer
Type MC
Model WLC
Årgang 1942
DK Afgift N/A
Sælgers beskrivelse

Harley WLC 1942 købt i 1978, da jeg var 17 (se sidste billede).
Jeg ville ikke have en militær model, men da jeg ikke var inde i Harley modelbetegnelser på det tidspunkt, antog jeg at sælgeren havde ret da han fortalte mig at "C" stod "civil"....men jeg blev klogere :-)

Så jeg har prøvet at bygge den så "1942 civil" som muligt, f.eks. malingen. På grund af den militære produktion i 1942 kunne man ikke få stafferinger eller to-farvet til civile modeller, der var 4 farver at vælge imellem. Jeg fik en farveprøve på "crusier green" fra "John Pierce Colorwrite" i USA så den kunne blive så autentisk som muligt. Forkromning var der heller ikke meget af i 1942.

En række nye (primært NOS) dele er købt gennem årene, i begyndelsen blev de købt af Poul og Erling Holm, efter at Erling til sidst lukkede forretning, har jeg primært købt hos Jan Willem Boon.

For nogle år siden blev motoren hovedrepareret, gearkassen blev grundig efterset men den trængte kun til et par nye pakninger. Den har kun kørt ca. 5000 km. siden. Den kører rigtig godt men skal have nye dæk og batteri.

Den skal synes ved ejerskifte.

Jeg sælger udelukkende fordi det er en skam at den bare "står og står" når den nu endelig er blevet så fin.

Ingen bytte, jeg har rigelig af (Moto Morini) projeker!
Skambud besvares ikke!

Den bliver også annonceret i udlandet, ser dog helst at den bliver i Danmark.

Den er ikke på sjælland men opmagasineret i midtjylland, når der er nogle interesserede arrangere jeg en fremvisning.