fbpx

Om os

Om os

Klassikermarkedet.dk handler om kærligheden til biler.

Siden er lavet til alle os, som bruger aftenerne på at lede efter Den Perfekte Bil på det store net. Os, som drejer hovedet når klassikere og youngtimers kører forbi – uanset om det er en Ford eller en Ferrari. Os, som kender forskel på en 924 og en 928, og forstår at værdsætte alle de forskellige bilmodeller på markedet.

Vores mål er at lave en online markedsplads dedikeret alle bilentusiaster, som er på udkig efter en sjov eller interessant klassiker eller youngtimer, uanset om det er tænkt som en god investering, en sjovere hverdagsbil eller lidt af det hele.

De fleste bilentusiaster drømmer om eksotiske sportsvogne og ender med at købe en mere brugbar og prisrimelig klassiker. Vi forstår og anerkender, at smag og behag er forskellig – også når det kommer til bil. En god bilside skal understøtte de forskellige ønsker og behov.

Klassikermarkedet.dk er åben for alle bilmærker og modeller, når blot bilen er ældre end 20 år eller er produceret af Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Lotus, Maserati, Porsche eller Rolls-Royce.

Vi håber du nyder at bruge Klassikermarkedet.dk og at de biler, du engang havde på børneværelsets plakater, snart bliver virkelighed! Vi er altid glade for feedback og historier og diskussioner om biler, så du må ikke tøve med at kontakte os, hvis du har noget på hjerte.

 

De bedste hilsener

Rune Seest

Stifter af Klassikermarkedet.dk

Kontakt

Klassikermarkedet.dk
v/Biler i Blodet
Åbyhøvej 26
DK-8210 Aarhus V

CVR-nr. 38 66 33 21
E-mail:  admin [snabel-a] klassikermarkedet.dk

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden.
Logo Send Data...