Om os

Når klassikere, veteranbiler og youngtimers fylder det meste…

Klassikermarkedet.dk handler om kærligheden til klassikere  – både de 2 hjulede, og de 4 hjulede.

Siden er lavet til alle os, som bruger aftenerne på at lede efter den perfekte bil på det store net, eller finde lige nøjagtig den reservedel som mangler for at gøre projektet færdig, ligesom man har drømt om.  Eller den Puch Maxi som man selv havde da man var ung.  Til os, som drejer hovedet når klassikere og youngtimers kører forbi – uanset om det er en Ford eller en Ferrari, Yamaha 4 gears, eller en ældre BMW boxermotorcykel. Os, som kender forskel på en 924 og en 928, og forstår at værdsætte alle de forskellige modeller på markedet.

Der er masser af måder at sælge eller købe en klassiker eller youngtimer, knallert, scooter eller motorcykel. Vores mål er at tilbyde en online markedsplads dedikeret alle entusiaster, som er på udkig efter en sjov eller interessant klassiker eller youngtimer, uanset om det er tænkt som en god investering, et renoveringsprojekt, en sjovere hverdagsbil eller lidt af det hele.

De fleste klassikerentusiaster drømmer om eksotiske sportsvogne og ender med at købe en mere brugbar og prisrimelig klassiker. Vi forstår og anerkender, at smag og behag er forskellig – også når det kommer til klassikere. En god markedsplads for klassiske biler, knallerter, scootere, motorcykler, og reservedele til samme, skal understøtte de forskellige ønsker og behov.

Klassikermarkedet.dk er åben for alle mærker og modeller, når blot køretøjet er ældre end 20 år

Vi håber du nyder at bruge Klassikermarkedet.dk og at du finder lige nøjagtigt det du drømmer om, eller sætter det til salg som ikke er så sjovt mere, fordi der skal ske noget nyt. Vi er altid glade for feedback, så du må ikke tøve med at kontakte os, hvis du har noget på hjerte.

 

De bedste hilsner

Holdet bag Klassikermarkedet.dk

Kontakt

Klassikermarkedet.dk
Klassikermarkedet A/S
Rudolf Steiner Alle 6
7000 Fredericia

CVR-nr. 42702420
E-mail: [email protected]

Michael Degn

Michael Degn har en mangeårig baggrund i bilbranchen, og han har bl.a været indehaver af en nyvognsforretning. Michael står bag www.carsahead.dk, som er et konsulentfima, med strategisk sparring og netværk i bilbranchen som hovedformål. Kærligheden til de klassiske biler fornægter sig dog ikke, og Michael har igennem tiden været indehaver af mange forskellige klassiske biler

Steen Hansen

Steen Hansen - Klassikermarkedet

Steen Hansen, Art Director og mangeårig ansat på Bilmagasinet. Står bag www.OldNewsClub.com – et internationalt onlinemagasin med fokus på klassiske biler, motorcykler, ure, guides og arkitektur. Stor bilnørd som har haft alt fra klassikere, japanske racere og nu en baneoptimeret Super Seven replica.