Retningslinjer for annoncering

Retningslinjer for annoncering på Klassikermarkedet.dk

Hvem kan annoncere?

Både private og erhvervsdrivende kan annoncere på Klassikermarkedet.dk, så længe annoncen overholder disse retningslinjer.

Private har mulighed for at indrykke 5 gratis annoncer, mens al annoncering for erhvervsdrivende sker mod betaling. Der findes forskellige abonnementer til både private og erhvervsdrivende. kontakt os på [email protected] og hør nærmere.

Hvad kan der annonceres med?

Siden er åben for alle køretøjer med klassisk potentiale uanset alder. Sidens administrator forbeholder sig retten til at afvige fra disse krav efter konkret vurdering for enkelte annoncer.

For køretøjer, som opfylder alderskravet er der intet krav om, at bilen har en bestemt værdi eller en bestemt stand.

Det er ikke tilladt at indrykke annoncer med andet primært indhold. Sådanne annoncer vil blive slettet af sidens administrator.

Det er valgfrit, om der knyttes billeder til en annonce, men alle billeder på en annonce skal vise køretøjet eller dele heraf. Forhandlere kan dog i stedet for et billede af køretøjet indsætte et logo, billede af facade eller lignende.

Se i øvrigt vores tips til at lave en god annonce!

Hvad skal annoncen indeholde?

Annoncøren bestemmer selv indholdet af annoncen, så længe indholdet ikke er stødende eller upassende, eller strider imod andres rettigheder. Der henvises i øvrigt til vores Almindelige betingelser for brug af hjemmesiden.

Det er en fordel at beskrive køretøjet så præcist som muligt – se også vores tips til den gode annonce.