fbpx

Retningslinjer for annoncering

Retningslinjer for annoncering på Klassikermarkedet.dk

Hvem kan annoncere?

Både private og erhvervsdrivende kan annoncere på Klassikermarkedet.dk, så længe annoncen overholder disse retningslinjer.

Al annoncering sker mod betaling, og der findes forskellige abonnementer til både private og erhvervsdrivende. De forskellige muligheder fremgår af siden.

Hvad kan der annonceres med?

Siden er forbeholdt annoncer for biler, som er produceret før år 2000 eller er af mærkerne Aston Martin, Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lotus, Maserati, Porsche eller Rolls-Royce.

For biler, som opfylder alderskravet og/eller mærkekravet er der intet krav om, at bilen har en bestemt værdi eller en bestemt stand.

Det er ikke tilladt at indrykke annoncer med andet primært indhold, herunder annoncer med reservedele eller andre typer køretøjer. Sådanne annoncer vil blive slettet af sidens administrator.

Det er valgfrit, om der knyttes billeder til en annonce, men alle billeder på en annonce skal vise bilen eller dele heraf. Forhandlere kan dog i stedet for et billede af bilen indsætte et logo, billede af facade eller lignende.

Se i øvrigt vores tips til at lave en god annonce!

Hvad skal annoncen indeholde?

Annoncøren bestemmer selv indholdet af annoncen, så længe indholdet ikke er stødende eller upassende, eller strider imod andres rettigheder. Der henvises i øvrigt til vores Almindelige betingelser for brug af hjemmesiden.

Det er en fordel at beskrive bilen så præcist som muligt – se også vores tips til den gode annonce – og på siden arbejder vi med en 5-punktsskala til beskrivelsen. Denne skala er en simpel version af den skala, de fleste større internationale auktionshuse og klassiker-markeder bruger.

Alle annoncerede biler skal beskrives efter skalaen, som er som følger:

[1] Perfekt stand, bogstaveligt talt som fabriksny eller perfekt restaureret (concours stand). Bemærk, at kun MEGET få klassikere og youngtimers ses i denne stand!

[2] God eller meget god stand, ingen rust, ingen mangler, lavt km-tal, en meget pæn og velholdt bil med alderssvarende let patina.

[3] Almindelig stand, ingen væsentlige tekniske eller optiske mangler, bilen har mærker efter almindelig brug og kan have mindre fejl og mangler, men kører og starter fint. Bemærk, at de fleste ældre biler vil være i denne stand.

[4] Under middel stand, kræver arbejde for at blive køreklar

[5] Dårlig stand, kræver istandsættelse, mangler evt. dele

Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden.
Logo Send Data...