1.095.000 Kr.

Ferrari 308 gtb

Detaljer
Model gtb
Årgang 1977
Km-stand 78000 km
Motor 8-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk 255
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Fuld servicebog
Sælgers beskrivelse

Ferrari 308 GTB blev præsenteret i 1975, som den reelle afløser for Dino 246 GT. Som noget nyt for Ferrari, kørte de første to årgange med karrosseri af glasfiber, men fra 1977 gik man over til at bygge karrosseriet i metal. Bilen er fortsat baseret på en rørramme, hvor vognbund, inderskærme, samt flere andre dele fortsat er fremstillet i glasfiber. Fronthjelmen er altid af aluminium.

De mest eftertragtede modeller er 308 GTB med karburatorer, der fra 1975 til 1980 blev fremstillet ca. 2900 af. Modellerne med Europa specifikationer blev udstyret med motorer med tørsump smøring, og anses for de mest eftertragtede – og er samtidig de mest sjældne. En række kendetegn afslører at dette er en af disse.

Bilen har fuld historie fra den bliver solgt ny i Schweiz. Alle bøger medfølger, og den har fin og veldokumenteret servicehistorik. Nuværende ejer anskaffede bilen for en del år siden, og har sørget for at holde den i topform med løbende vedligeholdelse. Således er alle bøsninger i undervognen skiftet, ny korrekt Euro-spec udstødning i rustfrit stål monteret, bremseskiver og kalibre netop skiftet/renoverede, olieservice udført årligt, og bilen har netop fået et stort service med nye tandremme, samt ny køler m.m.

Der medfølger originale bøger og servicemappe, originalt værktøjssæt, og det originale (og ubrugte) reservehjul ligger også i bilen. Der er monteret 16 tommer fælge og de originale 14 tommer medfølger naturligvis. Bilen kører som en god 308 skal, og er klar til mange nye sæsoner med en ny glad ejer bag rattet.