Solgt!

Vespa Gran Lusso

Detaljer
Type Scooter
Model Gran Lusso
Årgang 1961
DK Afgift Ja
Sælgers beskrivelse

Ciao bella! En Vespa behøver vel knap nok en introduktion. Siden 1946 har denne ikoniske scooter haft en helt særlig plads i de flestes hjerter. Vespa blev stiftet som bi-selskab af Piaggio i Firenze efter 2. verdenskrig, for at sikre at folket på trods af hårde tider, havde et solidt transportmiddel at gøre godt med. Vespa – Italiensk for hveps – vandt hurtigt indpas i ikke bare italienernes, men hele verdens hjerter, med sit unikke design, simple mekanik og på sigt legendariske renommé.

Vespa kom i en del variationer, og denne Gran Luxe model, eller Gran Lusso på Italiensk, er en af de helt rigtigt designede modeller. Se bare den runde lygte, de individuelle sæder og de større hjul. Farven er den friske “Giallo” og vækker stor opsigt og smil hos folk når man kører. Mekanisk fungerer den godt. Den sprutter godt i tomgang, skifter fint igennem de 3. håndgear, begge lys virker, speedometer viser korrekt og den bremser godt. Bagagebæreren er praktisk ekstraudstyr, som kan tages af hvis det ønskes.

Med små 60 år på bagen står scooteren flot. Af patinerede områder bør der nævnes nogle ting (se billeder for detaljer):
– En del helligdage på lakken, som kunne trænge til at blive frisket op, især på gulvet og på øverste del af kåben
– Et mindre hak i lakken ved venstre håndtag
– Lidt olie aftegninger ved tankdækslet
– Overfladeridser på venstre og højre hofte
– Let irring på nogle kromdele

Alt i alt kører og styrer denne Vespa rigtigt godt, og præsenterer sig super flot. Den har netop taget turen fra Sydsjælland til København uden problemer. Vespa’er har været stødt stigende de sidste par år, og koster småpenge at holde. Højst sandsynligt den billigste måde at få lov at køre et ikonisk stykke motorhistorie til småpenge, og oven i købet en fornuftig investering.

Pris: 26.995DKK / 3.625€