Solgt!

BMW 3 serie E30 325iX

Detaljer
Model 325iX
Årgang 1990
Km-stand 195000 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve N/A
Hk 170
DK afgift Nej
Leasing Velegnet
Udstyr
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Elruder
  • Soltag
  • Metallak
  • Alufælge
Sælgers beskrivelse

Hvis du ligesom os elsker BMW’er, er det nok ikke nogen overraskelse at E30’eren er på de flestes fans’ læber i øjeblikket. Mange mener at den er blevet indbegrebet af BMW, og med et modelportefølje der går fra den omdrejningsvillige og lette 316i, til den rasende dyre og efterhånden legendariske E30 M3, er det nok ikke helt skævt at den har vundet indpas i manges hjerter.

En af de sjældnere variationer hedder iX, og X’et står for permanent firehjulstræk! Motoren er den velkendte 170 hestes M20 rækkesekser, koblet til en 4-trins ZF gearkasse, der sender kræfterne ned til alle 4-hjul i et 40/60 split mellem for- og bagaksel. Disse modeller havde estetikken fra deres brutale brødre, og lige det der ekstra umpfh i form af skærmforøgere og højere frihøjde. En 325iX er en velkørende sjældenhed, der diskutabelt er den mest attraktive E30 næstefter storebror M3 i disse dage.

Dette konkrete eksemplar står i særdeles fin stand. Bilen står i dens originale Brilliant Rot (308), over en grå struktureret stofkabine fri for diverse skader. Karrosseri såvel som undervogn er rustfrie, og bærer præg af skånsomt brug, håndvask og garageopbevaring fra ny. Bilen er i øvrigt udstyret med automatgear, stor boardcomputer, originale BMW style 5 BBS fælge og elektrisk soltag Bilen er i sin tid hentet i Nordsverige, og dokumentation medfølger fra ejerskabet. Motoren går lige så sundt som man skulle tro, når man undersøger det rene motorrum, og M20’eren har altså bare den helt rigtige rumlen som en 2,5 liters rækkersekser skal have. Den leverer med sikkert overskud, og har en større snært af elegance når den tordner frem i landskabet, end en manuel modpart ville kunne levere. Læg dertil en nylig mekanisk gennemgang til fordelene, samt en sand BMW nørd af en nuværende ejer, og du har en af markedets mest attraktive BMW 325iX.

I korthed udbydes her en fænomenal E30’er, som henvender sig til den kræsne entusiast eller ægte BMW fan.

Leasingforslag på 12 måneder:

Udbetaling: 41.530 kr.
Månedlig ydelse: 1.455 kr.
Restværdi: 80.000 kr.

Alle beløb inkl. moms.