299.995 Kr.

Porsche 944 Turbo M. Afgift, Evt. Bytte, Lav Km!

Detaljer
Model Turbo M. Afgift, Evt. Bytte, Lav Km!
Årgang 1986
Km-stand 176000 km
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve Hvid
Hk 220
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • A/C
  • Servostyring
  • Elruder
  • Sædevarme
  • Soltag
  • Alufælge
Sælgers beskrivelse

Super fin og nyserviceret Porsche 944 Turbo på fuld afgift med pænt kilometertal (176.000) sælges eller byttes til bil/autocamper/mc/båd til max 100.000kr

Årgang: 1986
Km. 176.XXX (bilen bliver dog brugt en sjælden gang imellem)
Næste syn: 2031 (veteran)

Bilen er i virkelig pæn stand med få aldersrelaterede brugstegn. Et absolut flot eksemplar, der henover de seneste 3 år har fået lavet for mere end 160.000kr ved porschespecialist. Regninger på det hele haves, samt en vred gamle kvitteringer, originale manualer mv.

Den står meget original med teledialfælge i god stand, med gode dæk på hele vejen rundt. Den er smagfuldt opdateret med bl.a. Gemballa frontlæbe, 968 cup spejle og dtm look afgangsrør. Bilen fremtræder generelt flot og velholdt udvendigt.

Invendigt er den ligeledes i pæn stand og udstyret med bl.a. Blaupunkt Bremen radio i originalt look og farve – men med bluetooth, dab o. lign. Bilen er sjældent speccet med fuld pinstripe stofsæder i brun/hvid. Der er ingen revner i instrumentbord eller lign.
Passagersædet har dog en flænge i stoffet i midterdelen. Dette er lige til at tage ud og stof kan stadig bestilles billigt og i samme farve/mønster. Ellers fremtræder den ligeledes fin indvendigt.

Den kører og starter godt og føles stadig enormt frisk og stram i undervogn, styrtøj og motor.
Koster næsten gratis at eje, da den er veteran.

Et godt investeringsobjekt.

Bilen holder ikke på addressen, så jeg skal bruge nogle dages varsel inden den kan beses.