109.900 Kr.

VW Bobbel 113 1300

Detaljer
Model 113 1300
Årgang 1966
Km-stand 60000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Fin ældre Bobbel som det meste af sit liv har levet et godt og beskyttet liv på Gotland i Sverige

Bilen fremstår pæn og velholdt både ude og inde, dog kan man se at den på et tidspunkt er restaureret med ny lak, samt at givetvis er original med brugspatina på førersædet - den er tidligere gennemgået af VW ekspert som mener at der aldrig skulle have været svejst i bilen

Den er kommet til Danmark i 2022 hvor den er veteransynet og skal derfor ikke synes før i 2030

Er du en klassiske Folkevogn og vil have en der lige er klar til at dreje nøgle og køre, så skal du tage et kig på denne

Bemærk både blomst i vasen samt rejse kuffert medflg.

Kilometertæller viser 60.000 km, men ingen garanti

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.