299.900 Kr.

BMW Øvrige 135i Coupe

Detaljer
Model 135i Coupe
Årgang 2008
Km-stand 75000 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve N/A
Hk 306
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Velkommen til denne sjældne og unikke BMW 135i Coupe. Der er pt. kun 5 indregistreret i Danmark og nok den eneste med så lavt et kilometal. Bilen er uden tvivl et samleobjekt da den kun har haft 2 ejere og med en rigtig fin servicehistorik endvidere står bilen i dens originale lak. Selv forruden er original. Den er ikke ny, men det er meget tæt på. Den tidligere ejer har kørt 5000 på tre år. Han valgte at købe en mere familievenlig veteranbil.
Første ejer var en dame som havde passet og plejet den som det var en lille barn.
Så hvis du på udkig efter en sjov bil med fantastiske køreegenskaber som givetvis vil stige i pris, så har vi bilen til dig.

Original M-pakke
Sportspakke; M for og bagkofangere
18" alufælge

E82 med N54 motor

Udstyrsliste

, ratgearskifte, alu., 18" alufælge, 2 zone klima, fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, infocenter, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, el-ruder, el-spejle, parkeringssensor (bag), parkeringssensor (for), cd/radio, navigation, multifunktionsrat, armlæn, kopholder, læderindtræk, splitbagsæde, læderrat, lygtevasker, xenonlys, airbag, abs, esp, servo, ikke ryger, service ok, skålformet sæder, sort himmel, diskret hækspoiler; M rat,

Vi tilbyder

Attraktiv finansiering også uden udbetaling via Santander.

Vi tager gerne din bil i bytte.

Jeg er Carsten Kromann og jeg har den udsøgte fornøjelse af at skulle sælge denne bil. Har du nogen yderligere spørgsmål eller ønsker du at besigtige bilen , er du mere end velkommen til at kontakte mig på 26 82 42 00.
Ps vi har kun åbent efter aftale og kontaktes bedst pr. telefon