85.000 Kr.

Saab 96 V4 GL

Detaljer
Model V4 GL
Årgang 1976
Km-stand 63000 km
Motor 4-cyl.
Gear Halv-automatisk
Farve Rød
Hk 65
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Min lille rødhætte er til salg. Der er tale om en ekstraordinær fin bil, som i de sidste 30 år har været ejet af den nu 94-årige Conrad, som er tidligere SAAB-mekaniker og forhandler i Nakskov, Danmark. Conrad solgte bilen fra ny tilbage i 1976, han tog den senere i bytte og har ejet den indtil jeg købte den af ​​ham sidste år. Jeg sælger kun nu, fordi jeg er blevet forelsket i en SAAB cabriolet, og min kone tillader mig kun at have én for-sjov bil :-/

Conrad har altid haft bilen opbevaret i sit varme værksted, han har ikke kørt ret meget i den, men han har givet den masser af kærlighed gennem årene. Bilen er selvfølgelig ikke ny og den er ikke i 100% original stand, den har f.eks. glasfiberskærme, og den var oprindelig SAAB-rød, men er nu professionelt oplakeret i Conrads yndlingsfarve, den flotte Ford AJ4 rød.

Bilen er generelt i god stand, den er godt rustbeskyttet og absolut rustfri, og ifølge Conrad har der aldrig været svejst i den. Motoren lyder og trækker godt, den bruger hverken olie eller vand, friløbet virker og koblingen inklusiv hovedcylinder og slavecylinder er lige blevet skiftet. Bilen har desuden helt nye Continental sommerdæk. Kilometertælleren viser 63.000 km, men det vides ikke om den har været rundt en gang. Bilen holder syn til september 2031. Denne fine klassiske SAAB kan ses og prøves i Nysted på Lolland.