249.900 Kr.

BMW 3 serie E30 325i Cabriolet

Detaljer
Model 325i Cabriolet
Årgang 1986
Km-stand 50500 km
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve Sort
Hk 170
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Elruder
  • Metallak
  • Alufælge
  • Nysynet
Sælgers beskrivelse

Unik eksemplar der ikke er mange af med samme antal km. på tælleren, kender de 2 sidste ejer før mig, og ved det antal km stemmer, hvilket også burde kunne ses på bil og motor m.v. udover en sænkning så står den helt original ned til den mindste skrue og spændebånd. Forrige ejer havde den stående mange år i udstillingen, det gjorde den trængte til div. pakninger pga. manglende brug, det er alt lavet med kvittering der medfølger, og bilen køre fantastisk nu med rigtig god lyd og optræk.
Fik den veteransynet sidste år og køre nu som veteranbil, hvilket gør den kun koster 1285 kr årligt, og næste syn er september 2029.
Kender manden der har solgt den fra ny og købt den tilbage igen.
DATA: indregistreret 28-07-1986 model 325i med 170 hk KUN KØRT 50.500 km hele bil og motor ALT originalt foruden kaleche der er ca 3 år gammel, undervogn/fjedre og alufælge.
Stået inde de sidste 20 år mindst, blev solgt fra Viborg til kunde der tog den til Portugal uden afgift, og mener han fik den retur og solgt til anden kunde der kørte den i Norge før han købte den tilbage og beholdte den i mange år før han betalte den fri og solgte den til forrige ejer.
God investering og samtidig man kan få fornøjelse af den, især da det er en europæisk model med manuel gear, hvilket i min optik er et must, både investeringsmæssigt men også fornøjelsen af køre i og med.
Lang smørre... beklager men prøver imødekomme de mange spørgsmål der kan komme eller være.
Alle data kan trækkes via nummerplade.
Sælges kun da andet projekt forude, også mulighed for tilbagekøb på senere tidspunkt.