289.900 Kr.

BMW 6 serie E24 630CS 3,0

Detaljer
Model 630CS 3,0
Årgang N/A
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear N/A
Farve N/A
Hk 185
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Velkommen til denne helt unikke og velholdte BMW 630 CS som efterhånden er blevet en særdeles sjælden bil. Bilen er netop kommet hjem fra Italien Verona og har levet hele sit liv i disse brede grader. Bilen er kun kørt til særlige lejligheder af det bedre borgerskab. Hvilke også afspejles af kilometertallet.
Der har været i alt 4 ejere af bilen og det ser ud til at bilen har fået en større restaurering i 2020 ud fra de skrevne bilag der medfølger bilen. Bilen er absolut et besøg værd hvis du er interesserede i en 6 serie.
Den originale registreringsattest medfølger og som det ses på billedet så har den kørt med sorte nummerplader.

Udstyrsliste;

BMW alu
Krom sidespejl
Læder
El ruder for og bag
el sidespejl.

Jeg er Carsten Kromann og jeg har den udsøgte fornøjelse af at skulle sælge denne bil. Har du nogen yderligere spørgsmål eller ønsker du at besigtige bilen , er du mere end velkommen til at kontakte mig på 26 82 42 00.

Generel info om de biler jeg sælger; jeg henter typisk biler hjem fra Sydeuropa eller fra lande hvor bilernes opbevaring og vedligehold har været i højsædet.
Der er markant forskel på om en bil har kørt i Danmark eller om den har kørt i Sydeuropa. Bilerne i Sydeuropa har formentligt aldrig kørt i snevejr og har ingen koldstarter i minusgrader. Dvs. At det er minimalt med rust og slidtage på motor, gearkasse bagtøj mv. Bilerne længere syd på, lever et mere skånsomt liv, hvilket også afspejles i prisen. Det er nok så vigtigt når man køber en ældre bil.

PS besøg vores hjemmeside flashbackmotors.dk hvis du vil se flere billeder samt en fim af bilen.

PS bilen er fra juni 1980 og ikke fra 1978 som nævnes i videoen.