Solgt!

Chevrolet Corvair Monza 2,7

Detaljer
Model Monza 2,7
Årgang 1966
Km-stand 0000000 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve Rød
Hk 110
DK afgift N/A
Leasing N/A
Udstyr
  • Metallak
  • Læderrat
  • Nysynet
Sælgers beskrivelse

Super sund bil som er hentet til Danmark fra usa i 2008. Bilen er synet i juni 2023 uden anmærkninger og skal derfor først synes igen i 2031. Har ikke fundet nogen steder i bilen der er blevet svejst og bunden er bare i utrolig god stand. Bilen har en ældre amerikaner lakering og er ikke en udstillings bil men en brugs veteran i den rigtig gode ende . Der er rigtig mange sliddele der ikke har kørt mange km og jeg har her i maj måned skiftet motor olie samt olie og luft filter. Bilen kører rigtig godt og er klar til mange gode ture i sommervejret, og hvis der skulle komme en regn byge er den manuelle kalesche helt tæt .

Chevrolet Corvair cabriolet er en af de smukkeste biler, der er produceret i 60erne. Ofte overset pga. konkurrenten Mustang som blev lanceret samtidig, men den er helt sin egen med meget smukke linjer. Det er en headturner, alle spørger, hvad det er for en bil, en elegantier på helt sin egen måde. Dette er 2 generations modellen, den første fik en del kritik for sin undervogn, denne generation har fået mange dele fra Corvetten og ligger rigtig godt på vejen.

Power glide automatgear som også blev brugt i Corvette, 6 cylindret 2,7 l. luftkølet boxermotor med 110 hk, der sjovt nok lyder som en V8, og motoren trækker godt. Det er en 1966 med plads til 4-5 personer. ( Der er hofte seler til 4 personer) .

Km tallet kender jeg ikke da det runder ved 99000 miles.

Alt i alt en rigtig fin amerikaner bil som man ikke ser mange af, perfekt til hygge ture og træf rundt omkring i landet .