Solgt!

Chevrolet Corvette C3 5,7

Detaljer
Model C3 5,7
Årgang 1980
Km-stand 89200 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Hvid
Hk 200
DK afgift Ja
Leasing N/A
Udstyr
  • Servostyring
  • Elruder
  • Læderrat
Sælgers beskrivelse

Pæn, velholdt og uden rust i ramme eller bur. Kører og starter godt. Motor er justeret i karburator ved LP Racing /Per Justsen.

Udstyret med tilt rat, servo, aftageligt tonet targa glastag, elruder, ellås og motor-antenne.

Motor er forsynet med KN-filter, lakeret indsugningsmanifold (original Chevrolet farve) og ”headers” udstødningsmanifold. Nye tændrør og tændkabler.

Automatgear (TH350) skiftet til nyrenoveret, - kørt mindre en 1000km. Begge kardankryds i begge trækaksler skiftet.

Alle væsker og olier skiftet.

Vedrørende bremser er hovedcylinder og bremseforstærker skiftet. Ligeledes er alle stempler i alle bremsekalibre skiftet til O-rings type, så bremsevæske ikke lækker ved stilstand over vinteren. Alle klodser er skiftet, - ligeledes bakker ved håndbremse.

Alufælge er poleret og hjulbolte forkromet. Fordæk fra 2014 og bagdæk fra 2002.

Nyt Optima serie Red Top batteri (meget høj startstrøm) og hovedkontakt installeret.

Forlygter udskiftet til paraboler med løse H4 pære.

Alle tæpper skiftet og alle gummilister fornyet (med den dyre bløde type). Nye højtalere bag. Alle ure og radiobåndspiller virker.

Mangler og fejl ift. original/ny: Alle dele til aircon er fjernet (men varme og ventilator virker) og cruise control er fjernet. Glas targa tag har revner i 2 hjørner men er tætte og virker ellers, som de skal.

Bilen har oprindeligt kørt i Michigan, USA, - og blev år 2007 importeret til Danmark af forhandler i Fredericia, hvor der åbenbart ikke var købere til bilen med den afgift, der skulle betales før bilen, fik veteran status. Jeg købte bilen i 2014 og betalte veteran afgift i 2015. Bilen blev synet og indregistreret som veteran dato 23-04-2015.

Bilen har stået i dansk lagerhal fra 2007-2014. Jeg har kørt cirka 5000km i bilen, - og kun om sommeren og hovedsageligt i tørvejr. Bilen har i min tid været parkeret i lukket tør garage.