Solgt!

Citroën 2CV Fourgonette

Detaljer
Model Fourgonette
Årgang 1961
Km-stand 1000 km
Motor 2-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grå
Hk 12
DK afgift Ja
Leasing Uafklaret
Udstyr
  • Ægthedsbevis
Sælgers beskrivelse

Oprindelig ejet af en berømt elektroingeniør der lavede belysningen på Effeiltårnet i 1958 og senere modificerederede hans Fourgonette så den passede til hans behov i Paris. Senere blev den restaureret af hans fire gamle venner efter hans død, som heldigvis beholdt den oprindelige patina satte alt andet i stand, men bibeholdt dens helt unikke historie.
Efter lang tids søgen, fandt jeg endelig den helt perfekte Fourgonette, som på alle måde ikke bare er et stykke overrestaureret køretøj, men har historien og minder mig om Tintin, Spilt og Co, og som er så meget mere cool end alle de andre på havnen.
Dette er ikke bare en fantastik 2 CV , men en helt unik historie med en patina det ikke kan genskabes!
Har du en café, et økologisk landbrug, en vingård eller bare vil have noget helt specielt og thumbs up og smil på din vej af alle du møder,
og ved at fart er relativt i forhold til stil. (Ja den er så meget mere cool og sympatisk end en ny Porsche eller Audi mv.) Ja så er det bilen for dig der elsker fransk charme og vil have noget de andre aldrig kan få. Den er så fin!

Er indregistrer på sorte emaljeplader.
Ekstraudstyr,: instrumenter fra en foregående Citroën der ikke virker helt men er med til at give bilen noget pondus, men ellers absolut intet, bortset fra håndsving til at starte motoren med, hvis batteriet er dødt (6 volt ).
Forsikring, ufatteligt billigt.
Vægtafgift - ja den er fra før ejerafgift. Tror jeg gav mere for slik til børnene i fredags…
Coolfaktor… enorm for folk i alle aldre. Du har vundet selvom du kun kører 50 km/t…og du har det største smil af dem alle hele vejen.

Det her er virkelig noget helt unikt for dem der ved hvad det er!