Solgt!

Ford Mustang cabriolet

Detaljer
Model cabriolet
Årgang 1966
Km-stand 65000 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Rød
Hk 200
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Det er nærmest umuligt at tænke på Amerikansk bilhistorie, uden at en Mustang dukker op. Det er der en god grund til, for Mustangen er en af de mest elskede biler fra Guds Eget Land, og den galoperende hingst er da også en, af de længst kørende modelserier overhovedet. Ideen bag Ford Mustang var, at folket skulle have adgang til en sporty ”mindre” bil, og i Amerika betød det bl.a. enkeltsæder, gulvmonteret gearvælger, relativt lav vægt, og mindre dimensioner end de andre full-size flydere, man var blevet vant til. Designteamet kom rigtig godt i mål, og definitionen Pony Car så dagens lys. Den vi præsenterer her, associerer mange som værende den helt rigtige af slagsen, nemlig en knaldrød cabriolet, med Pony interiør og Rally fælge.
Denne Mustang kommer fra solskinsstaten Florida, hvor den udover at have stået i garage, også har levet det meste af dens liv. Derfor står den sund, velplejet og absolut rustfri. Der er udover Certificate of Title, også det originale Owners Card, i den medfølgende stak dokumentation. Mustangen gør sig rigtig godt i dens originale Signal Flare Red, og det sorte Pony interiør og den elektriske sorte kaleche understreger netop de sporty linjer, som Lee Iacoccas designteam ville have frem, da de tegnede den i 60’erne.
Til en ægte Mustang hører selvfølgelig en ægte støbejernsblok med 8 propper, nærmere betegnet en 289 kubiktommers V8. I europæiske termer oversættes det til en 4,7 liters der er god for 200 hestekræfter, og masser af moment. 289’eren er en bundsolid motor, som udover at levere et herligt lydspor, også kan bide fra sig under acceleration. Førnævnte lydspor nydes i øvrigt ekstra meget med kalechen nede. En 3-trins automatisk gearkasse sørger for, at momentet er fordelt ordentligt ud over kurven.
Mustangen fremgår alt i alt i meget fin brugsstand, er mekanisk solid, og har de rigtige optioner og farveskema. En vaskeægte American Dream på Dansk jord, der er klar til at få ny ejer. Velkommen i bilhandlen hos Classic Car House.