Solgt!

Jaguar E Type serie 1

Detaljer
Model serie-1
Årgang 1962
Km-stand 7000 km
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk 250
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

7.000 km. siden total renovering.

Teknik:
3.781 cc, 6 cyl. rækkemotor DOHC. 3 SU karburatorer, 4 trins manuel gear. 250 hk. 0-100 6,6 sek. Tophast. 250 km.

Beskrivelse:
Den 16. marts 1961 blev den første E type præsenteret på motorudstillingen i Geneve og jubelen hos publikum ville ingen ende tage – den måske mest ikoniske bil nogensinde var født. I dag 59 år senere kan vi kun konstatere, at dette er sandheden, ingen bil har gennem tiderne vundet så mange hjerter og mange gange er den kåret til den smukkeste bilmodel verden har set og det med rette.

Vor E type har gennemgået en ekstrem total restaurering, hvor alt er nyt eller renoveret. Restaureringen er udført af en dansk Jaguar E entusiast og mekaniker i perioden fra 2001 til 2006, denne er også eneste danske ejer af bilen, men på grund af særlige forhold sættes bilen nu til salg. Vi sælger bilen for ejeren, som er en god ven af vor forretning.

I 2019 er motoren total renoveret i England af en E-type specialist, der foreligger certifikat på denne renovering, bilen har stort set ikke kørt siden motor renovering.

Vor E type er fuldstændig original ifølge Jaguar Heritage Certificat – Matching Numbers og original farve Opalescent Silver Grey. Bilen er jf. Cerifikat produceret 23. oktober 1962.

Dette er en sjælden mulighed for at erhverve sig en af de allerførste og meget eftertragtede ægte Serie 1 E-type, der fremstår i fuldstændig original stand.

Se 49 detaljerede fotos af denne unikke E-type og andre spændende sportsvogne og klassikere på:

WWW.SPORTKLASSISK.DK