699.900 Kr.

Jaguar E Type V12 Roadster

Detaljer
Model V12 Roadster
Årgang 1973
Km-stand 51500 km
Motor 12-cyl.
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk 272
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

En bil er kun original én gang

Som om, at en Jaguar E-type ikke er sjældent nok udbudt i forvejen, så har vi nu fornøjelsen af en særdeles velholdt, og helt igennem original, en af slagsen. Jaguars sagnomspundne E-type, nød i Serie 3 gavn af den helt igennem vidunderlige 5,3 liters V12 motor. Læg dertil en 4-trins manuel gearkasse til regnestykket, og du står med en entusiasts perfekte opskrift op en Grand Touring maskine.

Denne 1973 Jaguar E-type Roadster, rullede ud af dørene i Coventry 16. Februar 1973, og startede sit liv i Colorado. Den blev importeret til Danmark i 2011. På de lidt mere end 13 års ejerskab, er det blevet til sølle 32.500 originale miles.

Den smukke Roadster står i originalfarven "Green Sand", og er aldrig blevet restaureret eller renoveret. Motor og gearkasse er derfor ligeledes matching, og udover almindelig vedligeholdelse og et par tekniske opgraderinger, står bilen derfor 100% originalt. Der medfølger Et væld af dokumenter inkl. alle Amerikanske og Danske dokumenter - herunder importpapirer, salgsfakturaer, service papirer og brochurer - medfølger. Originalt værktøjssæt medfølger også.

En helt igennem unik mulighed, for at få fingre i en original, og velholdt, Jaguar E-type V12 Roadster.

Leveres på Danske historiske nummerplader.

Bilen er på lager og kan besigtiges i Lyngby.

Ønsker du en hel eller delvis finansiering af din klassiske drømmebil, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi tilbyder i samarbejde med Santander finansiering uden udbetaling til attraktiv rente. Kontakt os gerne for yderlige information om dette.

Salgsafdelingens åbningstider:
Man-Fre kl. 10.00 – 17.00
Søndag kl. 10.00 - 15.00