Solgt!

Jaguar Mk II 3,4 SALOON

Detaljer
Model 3,4 SALOON
Årgang 1966
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Sølv
Hk 210
DK afgift Ja
Leasing N/A
Udstyr
  • Metallak
  • Trærat
Sælgers beskrivelse

Unik historisk MKII’er med den smukke farvekombination silver og wine-red interior. Den britiske "dame" har historie og proveniens. Kåret som årets smukkere Britiske Klassiker 2011 i Gjern (Peoples choice). Er købt af fremtrædende dansk sangerinde, dokumenter og billede ved bilen haves.

Eksteriør & Teknik:
Bilen har gennemgået omfattende udvendig restaurering da jeg købte den. Har trådfælge med wing-møtrik samt hvide dæksider. Rustfri udstødning. Kobling og køler og mange nye dele skiftet i 2020 hos Jaguar Aalborg til 53.000 dkk. Manuel 4 trins gear med overdrive. Tågelygter. Jeg er ikke klar over hvor langt bilen har kørt men motoren er ganske arbejdsvillig.

Interiør:
Tæpper, dørsider og læder udskiftet til nyt fra Martin Robey UK - monteret af professionel møbelpolstre. Træværk refurbished/udskiftet med fugleøjetræ veener fra Jaguars egen leverandør. Nardi trærat og gear-knob (Har og så det originale rat og gear-knob). Matchende tændingsnøgle i træ. Stereo er diskret installeret i bilen med indfarvede højtalere der matcher dørsiderne.

Kvitteringer på dele, opdateringer og service gennem alle de 24 år jeg har haft damen kan fremvises. Har stået i opvarmet garage alle år. Damen er ikke i concur stand, men utrolig flot, få fejl(trods sin alder), velfungerende og velholdt “drivers car” der starter hver gang. En nobel britisk dame alle elsker når den glider forbi.

Jeg har være den lykkelige ejer siden 1997 - men måske det er tid til en anden klassiker, men ikke for enhver pris;)