195.000 Kr.

Land Rover S2A 109" Station Benzin

Detaljer
Model 109" Station Benzin
Årgang 1969
Km-stand 45667 km
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grå
Hk 90
DK afgift N/A
Leasing N/A
Udstyr
  • Træk
Sælgers beskrivelse

Jeg tilbyder hermed min fars afdøde Land Rover. Dette er en original, 2. ejer, Land Rover fra 1969 Series 2A 109, da kører på både benzin og LPG gas, har et spil og tropisk tag.
Den står i øjeblikket i Driezum, Holland. Jeg, sælgeren, er fluttet fra Holland og har bosat mig for 5 år siden i Danmark. Derfor skal køberen gerne hente bilen og importere den til Danmark. Tilbage til bilen: min far købte LR'en i 1973 i, der var den 4 år gammel, og det var der, han sagde de legendariske ord til sælgeren: "Jeg vil køre den, indtil jeg dør." Og sådan er det også gået, bogstaveligt talt "en tur for livet!" LR fungerede som hans eneste bil i 49 år.

Lad mig præsentere LR for dig:

Det er blevet vedligeholdt i alle disse år af min far, som havde lært at pille ved Land Rover biler, da hans aftjente sin værnepligt. Han holdt sin ven i god stand og udskiftede dele, der skulle skiftes, blandt andet motoren. Den har altid stået tør i eget ”bur”: med andre ord, garagen. De sidste 20 år har bilen næsten ikke kørt om vinteren grundet er saltede veje. Kilometerstanden er 45.667 km, hvilket er blevet kørt med den ”nye” motor. Vores LR har et tropisk tag, hvilket betyder, at der er monteret et slags tyndt tag over selve taget. Dette er rart om sommeren, fordi det aldrig bliver varmere i bilen end det er ude. LR’en er også udstyret med et stærkt spil med 30m stålkabel. I modsætning til moderne elektriske spil drives dette spil af motoren gennem en kardanaksel. Der er også et grønt "landanker" til rådighed, hvormed du kan trække dig fri, hvis der ikke er et træ indenfor "spilrækkevidde". (se billede af bagsædet). Dette var meget praktisk, da farmand kom til at sidde fast på stranden i Danmark i ’80erne.

Lidt historie fra nyere tid:
I 1996 modtog bilen en "ny" restauret motor.
I 2005 undergik bilen en meget omfattende service + en grundig undervognsbehandling
I 2019 fejrede vi hans 50 års fødselsdag og derfor var han fritaget syn og vejafgift i Holland, hurra!
I 2021 fik bilen et større eftersyn + en ny benzintank blev monteret.
I 2024, efter 51 år hos os, vil han nu gøre dig glad.

Den har faktisk stået stille siden januar 2022, og det er ikke meningen. Min bror og jeg har desværre ikke mulighed for at beholde ham.
Skriv gerne en besked, og du er velkommen til at komme med et bud. :)