Solgt!

Mercedes Benz 200 300 (W123) 230 C coupe

Detaljer
Model 230 C coupe
Årgang 1979
Km-stand 201000 km
Motor 4-cyl.
Gear Automat
Farve Grå
Hk 109
DK afgift N/A
Leasing N/A
Udstyr
  • Servostyring
  • Soltag
Sælgers beskrivelse

Mercedes c123 fra 1979. Importeret fra Tyskland i 2018 hvor den er synet og der er betalt afgift. Næste syn først i 2026, og derefter 8 år til næste syn.

Der er ikke mange af denne coupe i Danmark og bilen får en masse positiv opmærksomhed.

Bilen er ingen udstillingsbil men en brugs veteran i rigtig fin stand. Bilen har et lavt km tal og kun lige rundet de 200.000 km.

Den kører bare super godt i motoren og det automatiske gear samt servo styring og skive bremser for og bag gør bare oplevelsen til en fornøjelse. Lakken fik jeg fortalt flere steder er original ( astral silver) og har sine spor men synes det patina den har hører en 43 år gammel bil til . Chromet på bilen er i virkelig fin stand.

Kabinen er i super fin stand og helt original, ganske små revner i instrumentbræt et par steder og lidt slid på førersædet ellers næsten perfekt. Det automatiske soltag virker perfekt og er tæt.

Har fået gennemgået bunden for rust og ingen steder fundet med gennemtæring ( virkelig fin i bunden ) har lavet service på bilen indenfor de sidste 1000 km, med ny motorolie samt filter, luftfilter og nye tændrør samt nyt batteri. Bilen bruger hverken olie eller vand.

Betaler ca 2600 kr for hel årlig kasko og grøn afgift. Stumper er billige og kan fåes fra dag til dag.

God investering som jeg er sikker på kun bliver mere værd .