Solgt!

Mercedes Benz S Klasse (W126) 380 SE

Detaljer
Model 380 SE
Årgang 1982
Km-stand 292000 km
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Blå
Hk 204
DK afgift N/A
Leasing N/A
Udstyr
  • A/C
  • Fartpilot
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Sædevarme
  • Træk
  • Metallak
  • Alufælge
Sælgers beskrivelse

Her får man bare meget bil for pengene, samt smil og masser af positive kommentarer fra alle man møder

Bilen er af tidligere ejer købt ved anerkendte cc-cars i 2017 hvor han byttede sin Cadillac væk da han var træt af den aldrig ville køre når de skulle på tur, dette blev løst efter køb af denne fantastiske bil. Tidligere ejer har brugt 25.000 kr på kabinen i 2019 hvor sæder blev ombetrukket i original stof type og farve , dørbeklædninger blev også skiftet samt ny himmel.

Jeg har haft kigget på motoren, tikkede lidt så har fået skiftet et par ventil løftere og tomgang er blevet ordnet så den nu går perfekt. Bruger ingen olie og vand og den stærke V8 og det 4 gearede automatiske gear går helt perfekt .bilen har kørt 292000 km, kan hverken ses eller mærkes .

Bilen står rigtig fin i lakken har dog et par steder med lidt lak reparation og nogle ganske få små rustpletter, når man tænker på bilen er 40 år synes jeg den står rigtig fin . Er ikke en udstillings bil men en brugs veteran i den gode ende. Chromet på bilen er også rigtig fint.

Jeg har gennemgået bilen for rust i undervognen og lavet de få steder der var problemer. Er undervognsbehandlet.mekaniksk helt i top bremser og kører perfekt.

Bilen har dobbelt air condition som virker og central lås, der er et lille problem med højre bagdør ikke låser men både tankdæksel og bagklap låser som det skal. Der er original fartpilot som desværre ikke virker. Sæde varme i begge forsæder samt servo styring. Der sidder en original Mercedes CD afspiller i.bilen har aftageligt træk.

Bilen er importeret fra Tyskland i 1996, der medfølger fin historik i form af første ejer og den originale service bog samt diverse brugs vejledninger og kvitteringer . Der er 2 nøgler og fjernbetjening til Bosch startspærre.

Næste syn er først til juni 2025 og derefter er der 8 år igen. Bilen koster kun 1050 halv årlig i grøn afgift og jeg betaler ca 850 kr i kasko forsikring inklusiv vejhjælp.

Er meget imponeret over at denne bil 40 år efter den blev bygget stadig kan leve op til det benzin forbrug den blev opgivet til . Har testet den over 200 km med pæn blandet kørsel, hvor den har gået 9,1 km literen.

Her får man en luksus flyder som ofte nævnes som en af verdens bedst byggede biler og som kostede ca 1 million i 1982. Reservedele er billige og kører efter min mening bedre end mange nye biler der sælges idag.

Lige nedsat fra 84900