Solgt!

Mercedes Benz SL Klasse (R107) 500 SL

Detaljer
Model 500 SL
Årgang 1981
Km-stand 83000 km
Motor N/A
Gear Automat
Farve Hvid
Hk 240
DK afgift Ja
Leasing N/A
Udstyr
  • A/C
  • Fartpilot
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Elruder
  • ABS bremser
Sælgers beskrivelse

UNIK BIL MED LAVT KM_TAL, EKSTREMT VELHOLDT OG TÆT PÅ ORIGINAL STAND

Jeg er den 4. ejer. Bilens første ejer var fra Munchen, hvor bilen er leveret fra ny. I 1998 kom den til Danmark hvor der har været to navngivne danske ejere før mig, som alle kun brugt den til søndagsture i sommerhalvåret.

Det er en bil der skal ses og opleves, men skulle jeg prøve med en kort beskrivelse:

Jeg købte bilen af en 82 årig herre i 2017. Den var i meget sund og pæn stand allerede dengang, men jeg har siden hen renoveret for omkring 100.000 kr. Den fulde historie kan oplyses til interesserede, men omfatter bl.a.: Ny kaleche, renovering af gearkasse og kobling, maling og reparation af rust i bl.a. skærme (fuld foto dokumentation haves), alle gummilister udskiftet, nye dysser og tændingssystem, renovering af køler, nyt styretøj, nye støddæmpere bag, bremseskiver og klodser bag udskiftet udskiftet, ny udstødning og batteri.

Herudover selvfølgelig løbende vedligehold og en masse kærlighed. Bilen har i hele min ejertid været opbevaret i opvarmet garage.

Inden ny ejer overtager bliver der foretaget et service, og ny ejer kan også få en gennemgang hos egen eller min mekaniker, som er specialist i klassisk Mercedes .

Der medfølger servicebog med god historik og desuden en masse regninger, fotos og anden dokumentation.

Synet sidste sommer uden anmærkninger.

Bilens originale specifikation, hvor der bl.a. kan fremhæves det sjældne og fuldt fungerende klimaanlæg:

Automatic antenna (code 531)
ABS brakes (470)
Cruise control (440)
Folding armrest (570 )
Rear axle with limited-slip differential (256)
Right side mirror (502)
Automatic climate control (581)
Leather interiour (231)
Radio Becker Cassette (511)
Headlight wipers (606)
Heat insulated windows and heated rear (592)
Alloy wheels, 5 pcs incl. spare (660)

Bilen er næsten original. Ud over ny lak (i original farve) har jeg afmonteret spoiler i fbm. maling. Tidligere ejer har af afmonteret viskerne på forlygter (som er kendt for at skabe problemer) og fartpilot (ukendt årsag, før den kom til Danmark). Original kassette radio er på et tidspunkt udskiftet med en Becker med CD, men i samme stil som øvrigt interiør.

Det har aldrig været tanken, at den skulle sælges videre, men da jeg samtidigt også er nysgerrig på at prøve noget andet, er jeg åben for et salg.

Hvis du skal have en tilsvarende hjem fra Tyskland med dansk afgift hedder prisen 400+. Tjek selv priserne på Mobile. På denne tyske vurderingssite kan du også se de aktuelle vurderinger, samt at netop 500'eren er den mest eftertragtede SL model, som er produceret i 11.812 eksemplarer ud af i alt 237,287 R107 produceret fra 1972-1989. https://sternzeit-107.de/de/zahlen/58-marktspiegel-r107

Kun seriøse henvendelser.