Solgt!

Mercedes Benz SL Klasse (R129) 300 SL

Detaljer
Model 300 SL
Årgang 1992
Km-stand 192000 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Vi byder velkommen til en vaskeægte Grand Tourer, som kommer fra en lang linje af fornemme GT’er, Mercedes-Benz 300 SL. Fjerde generation af Mercedes’ SL (R129) har efterhånden ramt lidt af et sweetspot, hvor den stadig ligner en million uden at koste det. SL-emblemet har altid været synonym med stil, elegance, køreglæde og ikke mindst fantastisk tysk samlekvalitet.

Denne 300 SL står flot i sin originale Beryll Metallic(farvekode 888), med tykt sort perforeret læder der beklæder kabinen. Bilens står på sine originale 16” “Deneb” alufælge. Den bryster sig af automatgear, fuld elektrisk kaleche og vindskærm, cruise control, automatisk A/C, lygtevaskere og meget mere.

Under motorhjelmen finder vi Mercedes’ M103 3.0 liters række-6 motor, der leverer masser af overskud og en herlig musik når SL’eren flyder igennem landskabet ,og ikke mindst får lov at strække benene helt ud. 3.0’eren har en flot balance mellem præstationer, let sprød motorgang, og fornuftig økonomi.

Bilen har været taget sig godt af, og har været opbevaret i aflåst garage. Udover lette brugspor,, herunder smårifter og krøller på træ og slidflader, findes der ikke andre nævneværdige skavanker end et slag på højre side af forkofangeren, som bør males. Kalechen er helt intakt, og interiøret fremstår som over middel for en R129 SL.

Hvad moderne klassikere angår, er Mercedes-Benz SL uden tvivl en af de mest velegnede til hverdagsbrug, såvel som weekendture. Man får ekstremt meget for pengene, og den er virkelig et testamente om hvordan Mercedes-Benz har for vane at konstruere deres biler langt bedre, end hvad kravene egentlig er.

Pris: 139.995 DKK