549.900 Kr.

Mercedes Benz SL (W113) 250 SL Pagode

Detaljer
Model 250 SL Pagode
Årgang 1967
Km-stand 1 km
Motor 6-cyl.
Gear Automat
Farve Rød
Hk 150
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • A/C
Sælgers beskrivelse

Med denne 250 SL er der tale om en sjælden model, som på verdensplan kun er produceret i knap 5.200 styks.

250 SL blev introduceret på Geneve Motor Show i 1967. Produktionen var allerede påbegyndt i december 1966 og sluttede i januar 1968. Den korte produktionsperiode på knap et år gør 250 SL til den sjældneste af W113-seriens biler. 250 SL bibeholdt den stivere affjedring og sportsligere følelse fra de tidlige SL'ere, men gav forbedret smidighed med en ny motor og skivebremser bag.

Set fra et æstetisk synspunkt kom Mercedes 250 SL Pagode 'fuldt udstyret' med alle de krom- og luksus funktioner, der var tilgængelige på daværende tidspunkt.

Særligt ved denne bil kan vi fremhæve:

Nænsomt restaureret og gennemgået hos Bernt Hansen eftf., som er specialist i klassiske biler, Den har været delvist adskilt og gennemgået indvendigt og udvendigt, med b.la. ny stof kaleche samt dele af interiøret har været hos saddelmageren og blevet smukt opdateret indvendigt og slutteligt nylakeret i en smuk rød farve, Interiør står derfor smukt patineret med opdaterede detaljer.

Oprindeligt stammer bilen fra USA, tidligere ejer har heldigvis valgt at opdatere forlygter samt kofangere til EU specifikationer.

Bilen er registreret på fuld dansk afgift, forefindes med tidstypiske danske sorte emalje nummerplader. Ydermere så bilen er på lav ejerafgift og billig veteranforsikring. Dette smukke unikum kan absolut nydes og bruges helt som den er. - Den står klar til umiddelbar levering og skønne sommerture nu.

Du finder os i Hellerup, i Waterfront Shoppingcenter's stueetage med facade ud mod Philips Heymans Alle 17, eller på www.mlamotors.dk.

Kig forbi showroomet og få også et besøg i MLA Paddock som du finder i centrets P-niveau -2. Her præsenterer vi dig for mere end 1.000 m2 med udvalgte pre-owned bilmodeller!

Vi glæder os til at komme i dialog med dig, du er altid velkommen.

NB: Der tages forbehold for tastefejl.