179.900 Kr.

Morris Mascot 850

Detaljer
Model 850
Årgang 1967
Km-stand 5000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Forårspris Spar 20.000,- Nu Kun 179.900,-

Kunne du tænke dig en ny bil fra 1967?

Du tror måske det er løgn, men den er god nok denne Mini er restaureret til bedre end ny stand og har har kun kørt få km siden - tilmed sidste årgang af den helt oprindelige Mk. 1 version.

Bilen er dansk fra ny: Den første ejer har vi desværre ikke noget dokumentation på, men i 1986 købte Lisbeth fra Brønderslev bilen og havde den indtil 1999, hvor den blev afmeldt og stået godt og tørt siden

Når man sætter sig i sådan en Mascot bliver man mindet om hvor lille og minimalistisk bilerne var dengang, men alligevel lykkedes det jo familier på 4 at køre afsted på ferie ( en øvelse som mange idag ville betakke sig for i en Citroen C1 ), den gode Alec issigonis var da også en sand mester i at finde og udnytte enhver cm i det lille karrosseri, så selv om bilen er lille er der faktisk ok. plads i kabine, bagagerum klappen er hængslet i bunden hvilket gør det nemt at pakke ting derind og skulle pladsen blive for lille kan klappen agere lad, nummerpladen er fæstnet i toppen så den hænger blot ned så den stadig kan ses - smart detalje

Denne llle charmetrold fortjener igen at komme ud på eventyr på de danske veje, og man skal helt sikkert også give sig tid til at høre sjove anekdoter fra folk man møder på sin vej, og som kan huske disse fanastiske små biler fra deres yngre dag, er du klar til at få en ny 57-årig bil?

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.