Solgt!

Nissan 300 ZX 3,0 twin turbo

Detaljer
Model 3,0 twin turbo
Årgang 1993
Km-stand 200000 km
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Rød
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Uafklaret
Udstyr
  • A/C
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Elruder
  • Alufælge
  • Sportskabine
  • Nysynet
Sælgers beskrivelse

Denne super dejlige japanske 90'er sportsvogn sættes nu til salg med tungt hjerte. Denne, til tider oversete legende blev lavet fra 1990 og var på daværende tidspunkt banebrydende indenfor sin klasse, og satte samtlige af sine konkurrenter til vægs. Blandt meget banebrydende teknologi, kan nævnes: 4-hjulsstyring (HICAS), elektriske justerbare sæder, drejelys og klimaanlæg (virker dog ikke). Super fed bil som trækker masser af opmærksomhed. Den kan gemmes som investering, eller køres ud i den danske sommer med targa tagene pillet af, og så er der vind i håret når der trykkes på speederen. Og det går stærkt!
Bilen er oprindeligt solgt i Japan, så det er en ægte JDM bil. Den blev importeret til England i 2005, hvorefter den i 2012 kom til Danmark. Den kom først på danske plader i 2018. Jeg købte bilen i 2017.
Inden jeg fik plader på i 2018, fik den skiftet tandrem og vandpumpe, motorolie, gearolie og differentialeolie plus filtre og diverse andre småting så jeg vidste alt alting var ajour.
Der er monteret komplet 2x2,5" rustfri udstødning på den, forstærket kobling fra Z1 i USA, større intercoolere, apexi luftfilter og blow-off ventiler.
Der skal påregnes lidt rustarbejde hvis den skal bevares i lige så god stand som den er i dag, men sådan er det jo med alle biler som er 27+ år :) Det er primært paneler og så lidt småtterier hist og pist. Jeg har repareret skærmkanter bagpå i begge sider. Jeg har også fået bagklappen totalrenoveret hos pladesmed og automaler, med ruden ude og det hele.
Der kunne skrives side op og side ned om den her bil, men spørg mig i stedet hvis I mangler noget info, så tager vi den derfra.
P.t. skal bilen synes, men det får jeg gjort inden salg.