119.900 Kr.

Nissan Øvrige Figaro 1,0 T Cab

Detaljer
Model Figaro 1,0 T Cab
Årgang 1991
Km-stand 149000 km
Motor 4-cyl.
Gear Automat
Farve Sort
Hk 76
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

aut., alu., airc., c.lås, læderindtræk, foldetag som foldes ned i bagagerum, el-ruder, cd/radio, servo, tonede ruder, lev. nysynet, Bilen er importeret fra England og der medfølger 2 nye kofangere.
Nissan Figaro er nok en af de mest nuttede biler i verdenshistorien. Dens linjer leder tankerne hen på biler fra 1950’erne, men den er fra en helt anden tid. Faktisk er bilen introduceret i 1989 på Tokyo Auto Show i 1989, og interessen var så stor at Nissan udvidede de oprindelige planer om at bygge en begrænset serie på 8.000 enheder til en produktion på 20.000 biler.

Men selv dette var ikke nok til at møde efterspørgslen. Ventelisterne var så lange at man måtte udlodde bilerne mellem 200.000 interesserede købere. De heldige der blev udtrukket kunne enten føre sig frem som Fætter Højben eller sælge bilen videre med stor fortjeneste.
Siden 1991er mange af bilerne endt i England og en række kendte personer har ejet en – blandt andet Eric Clapton, Manchester United-spilleren Robin Van Persie og soulsangerinden Joss Stone.
Ud over det charmerende ydre er der en række andre ting, der gør en Nissan Figaro spændende. Dels er interiøret ekstremt gennemført. Stort set alle knapper er specialfremstillet til Figaro. Dels er teknikken taget direkte fra en Nissan Micra fra samme tid – det er godt for pålideligheden og det er godt for priserne på reservedele.
Motoren er en turboladet sag på en liter og den yder 76 hk, hvilket er tilstrækkeligt til komfortabel cruise i den 810 kg lette bil.
I 1991 gav man 90.000 kroner for bilen i Japan, og så kan man godt nogenlunde regne ud hvad sådan en lille sag ville have kostet her i DK !!!