199.900 Kr.

Peugeot 309 gti

Detaljer
Model gti
Årgang 1987
Km-stand 79000 km
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Her sælges en yderst sjælden bil, en Peugeot 309 3 dr. GTI med 130 Hk i en unik stand med få kørte km. Jeg har købt bilen i Italien i nærheden af Milano. Bilen er kun blevet brugt til særlige lejligheder og tidligere ejer har bl.a. vundet en pris for mest velholdt 309 GTI hvorpå der blev lavet en 4 siders artikel i et arnerkendt Veteransbils magasin i Italien.

Udstyrsliste;

El ruder for
Fj. Bet C.lås
15 originale alu
5 gear
Tågelygter

I 2019 ved 75000 km
Blev tandremmen og bremserne skiftet.

Jeg er Carsten Kromann og jeg har den udsøgte fornøjelse af at skulle sælge denne bil. Har du nogen yderligere spørgsmål eller ønsker du at besigtige bilen , er du mere end velkommen til at kontakte mig på 26 82 42 00.

Generel info om de biler jeg sælger; jeg henter typisk biler hjem fra Sydeuropa eller fra lande hvor bilernes opbevaring og vedligehold har været i højsædet.
Der er markant forskel på om en bil har kørt i Danmark eller om den har kørt i Sydeuropa. Bilerne i Sydeuropa har formentligt aldrig kørt i snevejr og har ingen koldstarter i minusgrader. Dvs. At det er minimalt med rust og slidtage på motor, gearkasse bagtøj mv. Bilerne længere syd på, lever et mere skånsomt liv, hvilket også afspejles i prisen. Det er nok så vigtigt når man køber en ældre bil.