Solgt!

Porsche Øvrige 930 Kit Car/ Replica

Detaljer
Model 930 Kit Car/ Replica
Årgang 1970
Km-stand 123456 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Orange
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Jeg er verdensmester i projekter, og har gang i 5 forskellige lige nu…. Så derfor sælges der ud af projekterne, så jeg kan bruge tiden (og pengene) på et eller to projekter.

Vil du ikke betale 1 mil. For en rigtig Porsche 930 - så er dette en god mulighed. Min plan var at lave en “Jägermeister” racer, med Subaru motor. Mulighederne er mange - plads er der massere af, og da man ikke behøver at tænke, går det nu ikke ud over originaliteten - Er der mange muligheder. Jeg har haft fornøjelsen af at eje en rigtig Porsche 930, og dette kit er en super fin replica/ kopi. Selvfølgelig kan man se forskel, men 95% der kigger på bilen, tror det er en rigtig 930´er.

Derfor sættes dette super fine projekt til salg

Eneste Porsche 911 replica i DK (hvad jeg ved af) Kit produceret af Covin, super tyk/ stærk kvalitet. Meget “rigtig” at se på, mange originale Porsche dele (ruder, sæder, instrumenter mm.) Bilen er godkendt og afgift betalt. Bygget på en 67 bund, lavet om til IRS bagsvinger.

Som der kan ses på billederne, så er der stadig nogle dejlige timer i værkstedet - men alt det “trælse” er lavet. Bund er lavet 100%, Sandblæst, lakeret ved autolakerer, samlet med nye dele, skivebremser for mm. Nye kobber bremserør, bærekugler mm.

Karossen er også lakeret hos autolakerer - inde/ ude.

Første billede bare for inspiration (Jägermeister)

Sælges med 3 delt split fælge nye kanter og mange ekstra kanter medfølger til 170.000,-
Uden fælge 155.000,-

Med DK afgift/ godkendelse

Seriøse henvendelse - Tak