Solgt!

Saab 99 GL

Detaljer
Model GL
Årgang 1977
Km-stand 182000 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk 100
DK afgift Ja
Leasing N/A
Udstyr
  • Nysynet
Sælgers beskrivelse

1977 Saab 99, en lille genistreg fra vores naboer oppe i Trollhättan, med lavt originalt kilometertal, og dansk historie. 99’eren blev produceret fra 1968 og frem til 1984, hvor den blev afløst af Saab 900. Populær var den, for en Saab 99 er en velkonstrueret perle fra de glade 70’ere, og især 2-dørs modellen tager sig godt ud. Det er en karismatisk og velkørende klassiker, som mange kan huske, men som man sjældent ser længere. Et par rallysejre med Stig Blomqvist bag rattet af en 2.0 Saab 99’er, blev det også til i slut-70’erne.

Eksteriør:

Bilen er malet for nogle år siden, og nyder gavn af grundig dinotrol behandling igennem dens levetid. Derfor fremstår den pæn og rustfri. Profilen især er meget køn på en Saab 99, og detaljer som luftindtag i bagskærmene, og de rigtige “fodbold”-fælge, er meget karakteristiske for en Saab. Dette er en serie 2 bil, hvilket gør sig bemærket i de større lygter og kofangere. Trim omkring for- og bagrude trænger til en udskiftning. Fælge trænger til renovering, dette kan evt. udføres inden levering.

Interiør:

Fint instrumentbræt uden revner osv. Hæderlige sæder, med lidt tæring omkring nakkestøtterne. Tæpper og lister kan tåle noget justering. Himmel og solskærme er pæne. Der medfølger en del nye smådele til at få interiøret på ret spor.

Mekanisk:

Bundsolid 2.0 liters Saabs B-motor. Solid støbejernsblok med alutop og små 100 heste, som brummer fra en 2” rustfri udstødning. 4-trins manuel gearkasse. Bilen har netop fået lavet bremser og andre småting, og har 8 år til næste syn.

Alt i alt en super fed nichebil, som kan bruges til hverdags- eller hobbykørsel, med pålidelighed og stensikker stil.

Reg. nr.: DL 13 199