69.901 Kr.

Triumph 2000 Sedan 4 dørs

Detaljer
Model Sedan 4 dørs
Årgang 1972
Km-stand 122000 km
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Blå
Hk 90
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Triumph kom tilbage i 1963 med den nyudviklet Triumph 2000 som var efterfølgeren til Standard Vanguard. Denne mellemstørrelse sedan fik et mere tidstypisk design med skarpe linjer og bred front. Motoren var en række sekscylindret benzinmotor med 90hk og en slagvolumen på 3L.

Bilen her er den anden generation af 2000 serien som blev præsenteret i 1969. Her blev de dobbelte forlygter og blinklys integreret i kølergitteret foran som fik bilen til at syne bredere. Bagende blev ligeledes løftet med større og mere kantede baglygter. Undervognen fik forbedrede stabilisatorer som højnede vejbeliggenheden betydeligt.

Denne Triumph er fra 1972 og kommer højt oppe fra i Sverige. Dette ses tydeligt på karossens velbevarede tilstand. Motoren er ny serviceret med de originalt dobbelte Stromberg karburatorer som giver en behagelig lyd. Krom og kabine fremstår pæn og bilen tager sig i det hele taget godt ud.

Hvordan køre den?

Bilen virker frisk og gearskift let og præcis. Bilen er rummelig og med seler både for og bag er den ideel til familieture. Topfarten er 158 km/t så bilen kan sagtens følge den almen trafik på motorvej.