51.000 Kr.

VW 1600 Type 3 Fastback

Detaljer
Model Type 3 Fastback
Årgang 1969
Km-stand N/A
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve Grøn
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing Uafklaret
Udstyr
  • Nysynet
Sælgers beskrivelse

NY PRIS
Skøn synet Fastback skal nu videre, da vi ikke har pladsen.
Bilen blev hentet hjem fra Sverige i foråret '21 hvor den havde været i hænderne på en erfaren VW entusiast.
Tidligere ejer har samlet motoren og monteret 2 x karburatorere og fjernet chokeren, udskiftet bremserør og bremser, forrude, tank og selv malet bilen (kunne godt have været pænere, men der er brugt rigeligt med maling).
Efter hjemtagning er bilen blevet synet, 11/5,, hvor eneste anmærkning var at der skulle monteres blink på bilens sider, hvilket er monteret.
Der er efterfølgende monteret nyt lygtehus på den ene baglygte (glasset var flækket), hvide blink foran på bilen, monteret gitter på forlygter og forlygterne har fået gul film på (kan nemt fjernes) og short shifter til gear skal blot monteres.
Kabinen er vasket nænsomt ned, da den var lidt gullig ( fandt 2 stk. cigaretskodder i askebægret på passagersædet) og himmelen er pæn (billeder af himmel og instrumentbræt er på vej).

Rust kan sikkert findes på en dame fra '69, men umiddelbart står bilen pænt og synsmanden i Farum var imponeret over standen.

Bilen er ikke uden fejl og står ikke som et glansbillede.
Benzinmåleren virker når det passer den, uret gået ikke, tomgang kunne godt tåle at blive justeret, de fælge bilen står på nu passer ikke optimalt i kasserne (originale stålfælge og kapsler følger med, se billederne). Og der er massere af bil og skrue på.

Du kan køre bilen som den står pt, men der kan også ligges mange timer i den og løfte den op på et niveau højere, om det så skal være klassisk look, rat rod eller noget helt andet er op til nu ejer.

Der følger evt. 2 stk. trætte ekstra døre med, som tidligere ejer gav mig, da han ikke skulle bruge dem mere..