Solgt!

VW Bobbel 1303 1,3

Detaljer
Model 1303 1,3
Årgang 1974
Km-stand N/A
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grøn
Hk 44
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Vw Bobbel 1303 1974
1300 AB motor
Holder syn til april 2028 – synet med anhængertræk (trækket er afmonteret men medfølger)
Virkelig velkørende 1303. Motor/gear kører og trækker rigtig godt og har været rigtig pålidelig. Er indenfor 500km blevet grundindstillet (Platiner, tænding, ventiler, karburator + motorolieskift). Øvrig mekanisk stand er den også ganske fornuftig – varmkasser fungerer endda så man kan få lidt varme i kabinen.
Jeg har haft bilen strippet og monteret lyddæmpning i bund/i bag inden montering af nye tæpper. I forbindelse med det har jeg kunne konstatere at der tidligere er lavet en gennemgribende renovering af rust og dette står rigtig fint, så den er overordnet rigtig sund og jeg har ikke kunne finde steder hvor der har været behov for rust renovering her.
Udvendigt er der tidligere lavet noget rust hindring (malet med en mørkere grøn). Ydermere har jeg slebet mindre rustangreb i lakken ned og givet den noget rust stop (de sorte pletter) – der kan nok stadigt findes nogle få små pletter.
Der er monteret nye måtter i bagagerum foran, men der mangler i bagagerum bag bagsædet (kan anes på billeder fra kabinen).
Sidste efterår har den fået monteret nye fælge+dæk (De kunne godt bruge en bedre afbalancering) – originale fælge med dæk medfølger (kan sagtens køres, har masser af mønster og er ikke mørnet)
Monteret elektrisk sprinklervæske beholder
Skiftet en masse dele indvendigt så den står rigtig flot i kabinen
Monteret to trepunktsseler på bagsædet
Medfølger lidt ekstra dele + nogle af de originale dele jeg har skiftet rundt omkring
Hvis man kan lide det lidt rå ydre udseende tror jeg ikke man får en meget sundere og velkørende bobbel end denne til pengene.
Bilen er oprindelig dansk og jeg er 4. ejer af bilen.