Solgt!

VW Golf II aut.

Detaljer
Model II aut.
Årgang 1985
Km-stand 132000 km
Motor N/A
Gear Automat
Farve Guld
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Den er født dansk i 1985. Den har kun kørt 132.000 km, og den kører som en drøm.

Den har nye helårsdæk på originale Velox fælge, og soltaget virker.

Den blev afmeldt i 2005, hvor den havde kørt 131.000 km, og stod stille til sommeren 2021, hvor en forhandler tog den i bytte og lånte den ud til optagelserne af en ny dansk dramaserie, som snart har premiere. Det er sandt.

Den er blevet omlakeret for år tilbage (enten er det i bilens originale farve eller også er det gjort meget grundigt) og den har fået lavet lidt rust hist og her.

Den blev veteransynet den 7. september 2022 uden en eneste anmærkning - bortset fra at stikket til det nymonterede anhængertræk ikke var sat ordentligt fast, men det er det nu - så den holder syn til sensommeren 2030.

I forbindelse med seneste syn blev den forkælet for 15.000 kr. af en professionel mekaniker i Jylland, og den fik blandt andet ny starter, ny bærearm, ny trækaksel, og frisk olie på motor og gearkasse. Den fik også træk på, og den må trække 950 kg.

Fordi den er er veteran, koster den kun 455 kr. per halvår i vægtafgift, og under tusind kr. i forsikring om året som bil nummer to. Hvis du forsikrer den hos Aros, må du køre i den hele året, selvom den er veteran (som sekundær bil, forstås). Og så er den ovenikøbet ret benzinøkonomisk alderen taget i betragtning, og kører officielt 13,3 km/l.

Du kan se mange flere oplysninger om den - inklusiv synsrapporter - på tjekbil.dk via registreringsnummeret: DB 35659

Det er nemt at få sådan et guldfarvet unikum til at se godt ud på billeder. Så jeg har også lavet en video af den, hvor jeg både filmer ude og inde og i motorrummet.

Du kan se videoen her:

https://youtu.be/qprIFEeyHYo

Skriv, hvis du ikke kan klikke på linket her i teksten, så sender jeg det til dig.

Lidt på afstand ligner den faktisk en bil, der lige er trillet ud fra fabrikken. Men den er jo 37 år gammel, og selvom den har været gemt væk i en lade (eller et andet sted) i over femten af de 37 år) så har tidens tand selvfølgeligt sat sine spor. Og der er masser af plads til at gøre den endnu finere.

Himlen trænger meget til at blive renset, men jeg tror godt den kan reddes (blive fin igen).

Der er en lille bitte smule rust hist og her. Men ingen tæring og ikke de farlige steder. Så er det i hvert fald sovset så meget ind i rustbeskyttelse, at man ikke kan se det. Men det tror jeg ikke er tilfældet, ud fra bilens stand generelt.

Der mangler noget beklædning i bagagerummet, radioen virker ikke og sæderne er støvede. Og bagsæderne er skiftet ud med nogen fra en anden Golf II, så de er ikke helt samme farve, men samme slags. Til gengæld er de i fin stand.

Gearkassen sveder olie. Men det er fordi, der blev skiftet olie på den i forbindelse med, at den blev synet. Og den nye olie er tyndere. Det kan måske løses med ‘fortykningsmiddel’ til automatgearkasse-olie, og/men hvis det ikke er nok, skal der skiftes en pakning. Det er nemt og billigt.

BYTTE

Hvis den er lige i skabet, er jeg interesseret i at bytte med en nyere økonomisk bil på hvide plader i samme prisleje eller billigere. Jeg er hverken interesseret i at bytte med både, ure eller husdyr af nogen som helst slags.