165.000 Kr.

Mercedes Benz SLC Klasse (C107) 350 SLC

Detaljer
Model 350 SLC
Årgang 1972
Km-stand N/A
Motor N/A
Gear Automat
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Mercedes-Benz 350 SLC, med de originale og eftertragtede barok fælge , V8 med Automatgear, og har kørt 240.000. Bilen er fra 1972 og har soltag og læderstue.
Bilen er oprindeligt fra Tyskland, men er senere blevet indregistreret her i Danmark. Med bilen følger en længere historie med tidligere fakturaer, reg attester m.m.
Bilen har lige gennemgået et mekkertjek fra a-z, hvor vi fandt og udbedret følgende..
-Rens/restaurering af bremser
- Motor justering
- Stort service med skift af remme, tændrør, og alle væsker.
-Nyt rudehejs og rammer (andet rustet væk og var først synlig da vi splittede dørene ad)
-nye skrapelister
-afbalancering/hjuloptimering
- rep af lygter og nye pærer.
Alt i alt er bilen nu i mekanisk god stand, og kører super godt. Det eneste vi ikke har fået til at virke er motoren til soltaget , som kun virker nogle gange og resten af tiden skal lukkes via det manuelle håndtag i bagagerummet, da det desværre er rigtig svært at finde reservedele .
Personligt vil jeg sige at bilen klart er i top 3 over bedste køreoplevelser jeg har haft... Bilen er lydløs og du hører hverken den anden trafik eller den store V8 motor, i stedet mærker du den kun når du træder på speederen, imens man kan styre bilen med en enkelt finger på rattet, og samtidig omfavnes man af følelsen af kvalitet når man sider i læderstuen.
Overordnet står bilen flot taget sin alder i betragtning, inde i kabinen har forsæderne et par hulle, og læderet har slid efter knap 50 års brug, dog mærker man det ikke når man sidder i bilen. Derudover skal et par af Chrome listerne udskiftes (nye følger med)..
Der medfølger original Monte Carlo radio som dog ikke er tilsluttet
Ved salg får bilen nysyn, plader, og kan evt leveres.
Tager gerne din bil i bytte for en del af prisen.