Solgt!

VW T2 T1 Kombi

Detaljer
Model T1 Kombi
Årgang 1975
Km-stand 99999 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Hvid
Hk 44
DK afgift Nej
Leasing Uafklaret
Sælgers beskrivelse

Camper fra 1975 i creme/Hvid farve.
Bilen er importeret fra Brasilien, bilen blev klargjort til syn, men er desværre blevet svejset forkert i undervognen så den pt ikke kan gå igennem. Men er mekanisk i orden og lever op til dansk lovgivning heriblandt fået påmonteret annonyme små sideblink.
Bilen har en afgiftvurding efter gammel sats på 15250,- kr, som kan vælges betalt efter svejsningerne er lavet, alternativ kan der søges om ny afgift efter de nye regler.

Bilen sælges som den står uden afgift for 218750 inkl moms

Alternativt kan den også sælges uden indmad bag i bilen for 130.000 ex moms

Eller 115.000 ex moms uden yderligere tagbaggagebære og stige

Udvendig: står bilen rigtig flot i lakken uden rust og bobler,. Den har 2 tagbaggage racks , samt en stige, til lettere adgang til racks.

Indvendig: Bilen har en flot kabine i brun/hvid læder/velour med plads til 6, måske 7. Camper indretning i en flot morderne og unikt look som vil gøre camping oplevelsen mere lækker.

Bilen har fået nyt gasblus, samt køle/fryseskab som både kan køre på 12 v, 230 v og gas, samt div tilbehør (dog ikke tilsluttet)

Bagerste sæderække kan foldes ned til en seng.

Vi har yderligere fået installeret et forbrugsbatteri, afbryder, jordspyd, og switch som muliggør at man stadigvæk kan starte bilen hvis man glemte lyset da man overnattede på marken, samt at kunne tilslutte strømmen på en campingplads.

Mekanisk: Bilen har gennemgået en resturering i brasilien, og efterfølgende blevet gennemgået fra a-z af vores mekaniker (Vm Auto, Farum) i Danmark. Her fik bilen en spritny styrehus, bremser blev renset og justeret, den fik nyproduceret retro dæk, motoren blev justeret og fik stort service (alle væsker skiftet, tændrør, starter m.m efterset, testet, udskiftet efter behov)

Fejl/Mangler:
Bilen er desværre blevet svejset forkert i undervognen i Brasilien,som gør på nuværende tidspunkt at bilen ikke kan gå igennem syn , vores Nabo RKS karosseri værksted har kigget på den, og sagt at de skal bruge omkring 100 timer på den svarende til 60.000 kr.

svejsningerne det skal laves kan ses her.
https://drive.google.com/folderview?id=1t7wMnmpSNhlnhmo8mRmuV7mP4LyOvWYW

Bilen skal have skiftet tromlerne på baghjulene (som med følger)

Det ekstra: (med udgangspunkt i prisen for den hele)
Der medfølger et originalt benzinfyr til en bobbel som kan installeres.
Nye tromler til baghjul.
Stige og 2 tagbaggagebære
Køleskab og kogeplade

kan ses i Haslev efter aftale

Tager gerne en bil/motorcykel i bytte for en del af prisen HVIS jeg kan se en forretning i handlen