119.900 Kr.

Audi 80 2,0 E quattro Competition

Detaljer
Model 2,0 E quattro Competition
Årgang 1994
Km-stand N/A
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Sort
Hk 140
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Fartpilot
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Elruder
  • Alufælge
  • Ægthedsbevis
Sælgers beskrivelse

Kan du også huske dengang i 1991 hvor Audi lancerede deres nyeste udgaven af Audi 80 som nu havde fået front i stil med Audi 100 og Audi V8 - den var sej.

Det synes vi nu stadig sådan en 80'er i sidste aftapning er og især i denne Competition-udgave som kun er produceret i 2500 eksemplarer, da det var det antal der skulle til for at bilen kunne overholde homolegeringsreglerne indenfor motorsport

Competition udgaven adskilte sig fra den mere ordninærer ved at hav fået Audi Coup'e forlygter, ændre front og sideskørte samt en større hækspoiler, bilerne blev leveret med et signeret nøglevedhæng samt læderstrop det viste hvilket nummer i rækken netop din bil var - denne er nr. 365. ( begge dele medfølger )

Bilen har stammer fra Tyskland og kommet til Danmark i 2006 hvor den har gennemgået en større renovering af drivlinie - km-tallet kendes ikke præcist da der er skiftet speedometer i bilen, men regn med ca 300.000 km

Udstyrsmæssigt er den som mange andre Audi fra dengang dvs.
- Klimaanlæg
- Fartpilot
- El-ruder / - spejle
- Fjernbetjent c. låse
- og så er det blevet en nyere radio samt 17" Bola alufælge

Bilen frem står i flot stand ift. alder og kilometer, synet i 9/2023 - så lige til at sætte plader på, så er du Audi fan er denne lige noget for dig.

Den holder og fremvises i vores Collection hus

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.