499.900 Kr.

Ferrari 456 5,5 GT V12

Detaljer
Model 5,5 GT V12
Årgang 1995
Km-stand 65000 km
Motor 12-cyl.
Gear Manuelt
Farve Blå
Hk 442
DK afgift Nej
Leasing Velegnet
Sælgers beskrivelse

Kan en Ferrari være andet end rød - Helt klart synes vi.

Denne smukke Pininfarina-designede 456'er i mørkblåmetal (Tur de France blue) med cognac farvet læderkabine er spot on på en luksus GT og udstråler både elegance og eksklusivitet.

Bilen er fra ny leveret til Tyskland og fremtræder meget flot og velholdt både ude og inde, god service historik og det obligatoriske værktøjssæt medfølger.

Sæt dig godt til rette i de lækre elektrisk regulerbare lædersæder og lad blikket løbe hen over instrumentbordet, hvor selve instrumenthuset kun indeholder omdrejningstæller og speedometer, resten er elegant placeret i toppen af midterkonsollen med 5 runde visere, længere nede mellem forstolene er i vandret position sidder klima anlægget og den originale Ferrari radio, sammen med Ferrari's kendte manuelle gearskifte kulisse - bilen fandtes kun med manuel gear

Ferrari betegner selv bilen som en 2+2 dvs der reelt er bagsæder i den, så muligheden for at køre en tur med børn / børnebørn er til stede og samtidig mærke den stærke V12 motor ude foran som har masser af krafter

Helt klart en bil der skal opleves.

Pris incl. moms men uden afgift, som forventes at ligge omkring 400.000,-.

Bilen leveres nyserviceret og med ny tandrem

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Forbehold for tastefejl.