194.900 Kr.

Fiat 124 1800 Sport Cabriolet

Detaljer
Model 1800 Sport Cabriolet
Årgang 1973
Km-stand 0 km
Motor 4-cyl.
Gear Manuelt
Farve Sort
Hk 118
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Prisen er inkl. 12 måneders opbevaring

Da Fiat 124 Sport Spider præsenteres på Turin Auto Show i 1966, fortsætter den rækken af Pinifarina designede åbne biler fra Fiat. Denne gang er det den mangeårige Pininfarina ansatte Tom Tjaarda der står for designet, og man genkender således en del designelementer fra flere af hans andre biler, i den meget elegante Fiat 124 Sport Spider.

Fra debuten i slutningen af 1966 kører Spider med den lækre Lampredi motor med dobbelte overliggende knastaksler. I starten er der tale om den lille 1438 ccm udgave, der senere afløses af den kraftigere 1,6 liter motor. I løbet af 1972 introducerer Fiat så den kraftigere 1,8 liter motor, der yder 118 HK, og giver biler aldeles respektable præstationer. Lampredi motoren lyder tilmed fantastisk, og byder yderligere på et solidt moment i et meget bredt omdrejningsområde, hvilket gør den perfekt til både cruising og sjov kørsel.

Vores Fiat 124 Sport Spider 1800 er i rigtig fin stand. Bilen er løbende vedligeholdt og passet rigtigt godt. Motoren er næsten lige hovedrenoveret, og lyder mekanisk utroligt delikat – og kører naturligvis ligeså godt som den lyder. Bilen har en lækker gearkasse, der er koblet til noget så sjældent som et originalt spærredifferentiale, og så er den tilmed udstyret med nogle meget lækre Cromodora 13” fælge – mere rigtigt bliver det simpelthen ikke.

Bilen kører perfekt, og da priserne på selv velholdte Fiat 124 Sport Spider endnu ikke er stukket helt af, er her en bil der virkelig tilbyder fuld valuta for pengene – masser af køreglæde, lave omkostning til vedligeholdelse, og enorme mængder af uhæmmet italiensk charme og køreglæde.