188.500 Kr.

Ford Mustang 4,7 V8 289 Cui Aut

Detaljer
Model 4,7 V8 289 Cui Aut
Årgang 1966
Km-stand N/A
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Blå
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Ford Mustang, 4,7 V8 289cui. Coupe, Benzin, 1966, 2-dørs

Rigtig flot og yderst velkørende Ford Mustang fra 1966 i original farvekombination. Bilen har servostyring, skivebremser foran samt bremseforstærker, og er derfor en drøm at køre i. Den står i meget original stand, blot få ting er opgraderet, herunder fælge og udstødning, for at give den en lidt frækkere attitude. Både originale fælge, luftfilter og udstødning haves endnu, og følger naturligvis med til prisen.

Kabinen er udstyret med det smukke og eftertragtede pony-interiør, i flotte farver, hvilket også bidrager til oplevelsen på køreturen i det smukke sommervejr!

I bilens skinnende motorrum, finder du en stærk amerikansk V8 på 289 cui (4,7 liter) og lidt længere inde en velskiftende C4 3-trins automatgearkasse, begge dele er sunde og raske og går rigtig godt.

Du får her, altså en bil, som er køreklar så du kan komme på vejen, samme dag som du henter den. Den vil desuden køre mange år endnu, hvis du behandler den godt.

Det eneste mindre positive der er at sige om bilen er, at lakeringen har nogle mærker og småfejl, hvilket man må forvente på en 56 år gammel bil. Altså ikke noget hjerteskærende, men heller ikke et ”suttet bolche”.

Ved spørgsmål eller interesse, tøv da ikke med at kontakte mig, så vi kan få en sludder om bilen.