169.000 Kr.

Ford Mustang 5,7 Cabriolet

Detaljer
Model 5,7 Cabriolet
Årgang 1973
Km-stand N/A
Motor 8-cyl.
Gear Automat
Farve Rød
Hk N/A
DK afgift N/A
Leasing N/A
Udstyr
  • Alufælge
Sælgers beskrivelse

Mustang.. 1973 5,7 ltr. Cleveland holder syn til juni 2026..
cabriolet med elektronisk kaleche.
Pæn og velholdt, men ikke en show-car men en sjov-car.. som jeg købte for et par år siden, men må erkende at jeg ikke får brugt nok, og ikke har tiden til lige at få de sidste småting rettet på den..
Starter og kører rigtig fint og der er jf. tidligere ejer lavet rigtig mange ting på den de seneste år: Ny starter, ny dobbelt udstødning, nye dæk/fælge (org. fælge og hjulkapsler medfølger)nye bagfjedre og støddæmpere for og bag, bagerste kardankryds renoveret, ny tank og bagagerum, elektronisk tænding og elektronisk blæser, ny bagkofanger, oliepind til gearkasse…
Bilen er original, men har patina, lidt revner i instrumentbordet pga. tiden og sol, sæder lidt slidte men iorden. Omdrejningstæller virker ikke efter der er monteret elektronisk tænding – som sagt nogle små-ting jeg gerne ville have haft tid til at gøre noget ved, men som bare ikke lige har haft tid til.
Grundlæggende en rigtig fin og reel bil, der nemt kan blive rigtig fin… Priside +/- 169.000 kr. så er der plads til lidt finpudsning..