39.900 Kr.

Honda Accord 2,2 EXRI

Detaljer
Model 2,2 EXRI
Årgang 1990
Km-stand 107000 km
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Sælger her et fuldkomment og original eksemplar af en Honda Accord 2000 mrk. IV 2.0 (110 hk), 5 gear, med 1. indreg. 6. April 1990 med lavt liebhaver kilometertal.

Bemærk, bilen er en 2.0 og ikke en 2.2 uanset hvad den indskriver i annoncen (kan desværre kun accepteres hvis der tjekkes af her i oprettelsen).

Har været en 1 ejers før mig - en ældre mand der har passer og plejet den uden sidestykke. Altid serviceret samme sted under dennes ejerskab ved mekaniker i Gram, hvormed fuld historik på bilen foreligger. Den har i snit kørt ca. 3500 km pr. år.

Standen er såvel indvendigt (sæder, dørsider, instrumentbord, osv.) som udvendigt (ekstrem flot i lakken) i absolut top, hvormed bilen er et rigtig samlerobjekt. Mekanisk også i top og springer igang trods vinterkulde. Har mig bekendt i øvrigt altid holdt i garage.

Bliver veteran om 4 år, men er allerede nu oldtimer med dertilhørende lav forsikring på under 700 kr. pr. år med ansvar og kasko.

Indenfor de sidste 600 km er skiftet batteri og lavet service med nye tandremme, bremser hele vejen rundt, tændrør, olie og oliefilter. Regninger og servicebog haves på alt.

I øvrigt er bilen mange gange undervognsbehandlet igennem tiderne.

Sammenlignelige eksemplarer af denne model er opslået til at ligge imellem 40-60000 kr. i Tyskland UDEN afgift. Så er man interesseret i et solidt eksemplar af en efterhånden meget sjælden bil, der snart bliver veteran, og er i en fantastisk stand, så er denne helt i top.

Af udstyr kan nævnes sædevarme, servo, elektrisk førersæde, el-antenne, anhængertræk, sprinklerdyser til forlygter. Medfølger org. Honda fælge på både sommer og vinterdæk.

Bilen kan ses og prøves i 7100 Vejle.