684.900 Kr.

Jaguar E Type 4,2 Roadster 2d

Detaljer
Model 4,2 Roadster 2d
Årgang 1969
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Orange
Hk 265
DK afgift N/A
Leasing Mindre egnet
Sælgers beskrivelse

Prisen er inkl. 12 måneders opbevaring

Jaguar E-type Serie 2 OTS 1969

E-type får den større 4,2 liter motor i slutningen af 1964, og med modelår 1968 kommer den så i Serie 2 version. Der er en del ændringer i forhold til Serie 1, og udvendigt kendes Serie 2 på de ændrede forlygter uden cover, samt de større baglygter, der nu er monteret under kofangeren.
Interiøret undergår også flere ændringer, og både instrumentpanel og midterkonsol bliver fornyet. Med 4,2 liter motoren forsvinder også de små skålsæder til fordel for mere almindelige – og bredere – sæder.
Alle ændringer udføres som en løbende tilpasning til det amerikanske marked, der med meget stor margin, er Jaguars største.
Med introduktionen af 4,2 liter motoren forbedres momentet, hvilket gør E-typen mere letkørt. Dette hjælpes også godt på vej med den nye gearkasse, der afløser den gamle Moss gearkasse, der uden synkromesh i første gear, krævede lidt mere kyndig betjening af chaufføren, end mere moderne gearkasser.
Vores E-type OTS er en ren Serie 2, der har fået monteret nogle fine opgraderinger. Motoren er i absolut topform, og monteret med tre SU-karburatorer, samt lidt skarpere knastaksler, er en af de alle bedste 4,2 XK-motorer vi har prøvet. Bagtøjet er med den lange Europa-gearing, hvilket gør bilen til en perfekt køremaskine.
Bilen har de sidste mange år haft en meget entusiastisk ejer, der har passet og plejet den hos en af Danmarks mest anerkendte Jaguar specialister. Den har kørt lange ferieture, og er virkelig en bil der skal opleves – det er simpelt hen en af de bedst kørende E-typer vi har prøvet, og fremstår i en utroligt flot stand.
Drømmer du om en virkelig god E-type, er bilen lige her. Det bliver simpelthen ikke meget bedre.