249.900 Kr.

Mercedes Benz 180 (W120) 220 S Ponton

Detaljer
Model 220 S Ponton
Årgang 1959
Km-stand N/A
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grå
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Er du på udkig efter en robust og velkørende veteranbil med plads til hele familien så burde du tage et kig på denne flotte Mercedes 220 S

Bilen har tilnavnet ponton pga. de udbyggede og "oppumpede" skærme, ellers er det en klassisk Mercedes opbygning, hvor man godt kan mærke at tingene blev bygget til at holde og selv her 65 år efter virker bilen godt skruet sammen

Sæt dig godt til rette i de store forsæder og lad blikket glide hen over det smukke træinstrumentbord med de store push-pull knapper, som er pænt placeret bag det store rat, bilens instrumenthus er nemt og overskyeligt - bemærk speedometer som blot er en pil der går vandret hen over hastighedsskalen.

Det store foldetag rulles nemt tilbage og giver masser af lys og frisk luft i kabinen, men turen nydes i adstadigt tempo som der passer godt til vognes fremtoning.

Bilen fremstår ift alder flot, dog har lakken lidt patina hist og pist, indvendig er sæder m.v pæne og uden huller 7 nævneværdig slid

De sorte nummerplader med TE 41220 kan forblive på bilen ved næste ejer, veteransynet i 2022, så næste syn er først i 2030.

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.

Forbehold for tastefejl.
Afhentning. - Kun pga. alder.