279.900 Kr.

Mercedes Benz 190 (W201) 190 E 2.3 16V

Detaljer
Model 190 E 2.3 16V
Årgang 1985
Km-stand 181000 km
Motor 6-cyl.
Gear Manuelt
Farve Grå
Hk 185
DK afgift Ja
Leasing Mindre egnet
Udstyr
  • Centrallås
  • Servostyring
  • Elruder
  • Metallak
  • Alufælge
  • Sportskabine
  • Læderrat
Sælgers beskrivelse

Idag har Mercedes-benz et at de største modelprogrammer i verden, men sådan har det ikke altid været tilbage i 70'erne og start 80'erne bestod deres modelprogram primært af den efterhånden bedagede /8-model, W123 som mange kender som taxa-modellen med de 2 runde forlygter, den store S-klasse samt nogle dyre cabriolet modeller og selvfølgelig den udødelige Geländewagen.

Men i 1982 skete det noget nyt, en ny Baby-Benz med modelkoden W201 så dagens lys, pressen samroste den og rivalerne fra München var lige pludselig ikke de eneste der havde en lille luksus-sedan på markedet.

W201-modellen fandtes fra starten både som benzin og diesel-modeller, men idet at Mercedes gerne ville mere indenfor motorsport stillede krav til motorene og i samarbejde med Cosworht udviklede de denne 2.3 16V motor med 185 hk, men var med helt i toppen både på racerbanerne og autobahnen mod den evige rival E30 M3.

2.3 16V modellen er nem at spotte på de dybere kofanger samt de udbyggede paneler rundt og skærmkanterne og hen ad siden, bilerne blev kun lakeret i enten blue-black metallic eller denne flotte smoke silver, mekanisk var bilen også tilpasset de flere krafter med andre komponenter i undervognen samt lavere fjedre.

Denne pågældende bil er noget så sjældent som dansk fra ny, og sidste ejer på bilen boede på Bornholm, den har været afmeldt den del år hvor den har været i en samling.

Den fremstår flot og originalt med den sorte læderkabine, el-ruder og el-soltag ( som jo var et must dengang ) samt de karakteriske 15" Mercedes Alufælge

Bilen er netop nysynet, så er klar til at indtage de danske veje her til sommer og møde de beundrede blikke fra MB entusiaster.

Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark.

Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler!

At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16.

Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på [email protected] eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak.

Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os!

Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.

Forbehold for tastefejl.
Afhentning. - Kun pga. alder.