fbpx
100.000Kr.

Mercedes Benz 200 300 (W123) 230 CE Coupe

Detaljer
Model 230 CE Coupe
Årgang 1983
Km-stand 203000 km
Motor N/A
Gear Manuelt
Farve N/A
Hk N/A
DK afgift Ja
Leasing N/A
Sælgers beskrivelse

Jeg har haft bilen i 10 år, kørt ca. 25.000 km og altid haft den holdende indendørs. – Der har været tale om en ren ”søndagsbil” der kun har kørt når vejret og årstiden har tilladt det.

Bilen har oprindeligt kørt i Tyskland, jeg købte bilen ved ”Slangerup Auto import”. Jeg købte selv bilen pga. den sunde motor/gear samt karrosseri. Ydermere har den efter min mening den helt rigtig farve/udstyrskombination, automatgear, manuelle ruder og elektrisk soltag og den ”nye” 2,3 L motor med direkte indsprøjtning.
Jeg har løbende vedligeholdt bilen og lavet service. Alt er lavet med tanke på at jeg egentlig forestillede mig at have bilen i mange år endnu men må erkende at jeg simpelthen ikke får brugt den.
Jeg har tabt overblikket over alt der er udskiftet på bilen, som sagt har den altid fået lavet det der var behov for.
Dog kan jeg huske at jeg har opdateret bilen med følgende:
Skrabelister, Benzinpumpe relæ, Blaupunkt radio/cd med nye højtalere, frontgitter, mellemrør udstødning.

Indenfor de seneste 2,5 år har jeg igen skiftet: Støddæmpere, køler, termostat, generator, fordæk, tændkabelsæt, motorophæng, bærekugle, dæk, bagbrobøsninger ov.

Endvidere er filtre, tændrør, olier (også gearolien ) løbende udskiftet og serviceret. Bilen har i min tid altid fået bly-additiv ved tankning.

Den lille smule rust der var ved afslutning på bagskærm er professionelt lavet for mange år siden. Bilen har tidligere været grundigt Dinotrol behandlet (ved importen vil jeg tro) og som sagt er bilen i min tid altid blevet holdt tørt og indendørs.
Alt i alt en super sund bil, fremtræder i god og vedligeholdt stand, der er lidt slid på det ene forsæde, lidt krakelleret lak på træværk, et interiør ur der ikke går og den “sveder” en lille smule gearolie. – Mon ikke småtingene blot kan kaldes patina ?
Synet i 2020

Logo Send Data...